søndag, januar 29, 2023

VM-spiller får blåt kort – sender knæ i skridtet på modstander

En grim tackling løb med overskrifterne, da Chile og Sydkorea søndag spillede mod hinanden i President’s Cup. Chilenerne førte stort med mindre end tre minutter igen, da sydkoreanske Young-jun Park satte en voldsom tackling ind. Chilenske Rodrigo Salinas hoppede frem mod Sydkoreas forsvar, da Park mødte ham med et knæ i skridtet. Chiles anfører gik i jorden – med store smerter – og så blev tiden stoppet. Kampens to dommere, tyske Maike Merz og Tanja Kuttler, gik ud på videoskærmen og så hændelsen igennem. Da de igen kom på banen, var det for at give Park et blåt kort. Det blå kort gives i forlængelse af det røde kort og kan resultere i en karantæne. Chile endte med at vinde kampen 33-26. Sydamerikanerne ender også som vinder af President’s Cup-gruppen, der foruden Sydkorea og Chile udgøres af Saudi-Arabien og Uruguay. President’s Cup er en turnering for de otte hold, der havnede nederst i det indledende gruppespil ved verdensmesterskabet. I den anden President’s Cup-gruppe findes Nordmakedonien, Marokko, Algeriet og Tunesien. Sidstnævnte var i pulje med Danmark. Blåt kort er en hårdere straf Det blå kort er en straf for spillets groveste forseelser og gives i forlængelse af et rødt kort. Får en spiller vist det blå kort, bliver episoden indberettet. Herefter vil en disciplinærinstans vurdere, hvorvidt en efterfølgende karantæne skal gives. Får Young-jun Park en straf, vil han gå glip af Sydkoreas placeringskamp. Her kan asiaterne højst nå en placering som nummer 25 ved verdensmesterskabet.

Kampens to dommere så hændelsen igennem på videoskærmen, inden de mødte den sydkoreanske spiller med et blåt kort.

En grim tackling løb med overskrifterne, da Chile og Sydkorea søndag spillede mod hinanden i President’s Cup.

Chilenerne førte stort med mindre end tre minutter igen, da sydkoreanske Young-jun Park satte en voldsom tackling ind.

Chilenske Rodrigo Salinas hoppede frem mod Sydkoreas forsvar, da Park mødte ham med et knæ i skridtet. Chiles anfører gik i jorden – med store smerter – og så blev tiden stoppet.

Sydkorea vs. Chile

26-33

(16 – 16)

TopscorerHoldSpiller(e)MålSydkoreaJeon-Gu Kang6 målChileErwin Feuchtmann9 mål

UdvisningerHoldUdvisningerSydkorea4Chile6

Kampens to dommere, tyske Maike Merz og Tanja Kuttler, gik ud på videoskærmen og så hændelsen igennem. Da de igen kom på banen, var det for at give Park et blåt kort.

Det blå kort gives i forlængelse af det røde kort og kan resultere i en karantæne.

Young-jun Park satte en voldsom tackling ind på Rodrigo Salinas … Foto: TV 2 SPORT
… og chileneren var i store smerter. Foto: TV 2 SPORT
Efter et videotjek fik sydkoreaneren vist det blå kort. Foto: TV 2 SPORT

Chile endte med at vinde kampen 33-26. Sydamerikanerne ender også som vinder af President’s Cup-gruppen, der foruden Sydkorea og Chile udgøres af Saudi-Arabien og Uruguay.

President’s Cup er en turnering for de otte hold, der havnede nederst i det indledende gruppespil ved verdensmesterskabet.

I den anden President’s Cup-gruppe findes Nordmakedonien, Marokko, Algeriet og Tunesien. Sidstnævnte var i pulje med Danmark.

Det blå kort er en straf for spillets groveste forseelser og gives i forlængelse af et rødt kort.

Får en spiller vist det blå kort, bliver episoden blive indberettet. Herefter vil en disciplinærinstans vurdere, hvorvidt en efterfølgende karantæne skal gives.

Får Young-jun Park en straf, vil han gå glip af Sydkoreas placeringskamp. Her kan asiaterne højst nå en placering som nummer 25 ved verdensmesterskabet.

VM Placeringskampe Grp. 1PositionHoldnavnKVUTFI+/-P1Chile33009373+2062Sydkorea32019786+1143Saudi Arabien31027487-1324Uruguay30038199-180

Se stillingen

 VM-spiller får blåt kort – sender knæ i skridtet på modstander TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder