lørdag, januar 28, 2023

– Vi spiller en virkelig flot kamp, siger Jacobsen

Der er glæde at spore i den danske VM-lejr. Forståeligt nok. Mandag aften spillede Danmarks håndboldherrer sig endegyldigt i kvartfinalen, da de stensikkert besejrede Egypten og sikrede sig førstepladsen i mellemrunden. – Jeg synes, vi spiller en virkelig flot kamp, siger Danmarks landstræner, Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT og fortsætter: – Defensivt var vi virkelig hårdtarbejdende i dag, og så har vi en fantastisk målmand. Vi fik ikke helt sprudlet angrebsmæssigt i anden halvleg, men det lever jeg også fint med. Førstepladsen betyder, at Danmark i kvartfinalen skal møde Ungarn, mens egypterne får fornøjelsen af de svenske europamestre. Mikkel Hansen ærgrer sig over dumme fejl Foran 12.000 feststemte tilskuere i Malmø Arena kom de regerende verdensmestre flyvende fra start, og selvom Egypten gjorde, hvad de kunne, fandt de aldrig det, der skulle til for at udfordre danskerne for alvor. Mens Simon Pytlick, Mathias Gidsel og Mikkel Hansen scorede mål efter behag i de første minutter, sørgede forsvaret og Niklas Landin for at lukke af for egyptiske trusler efter pausen. Alligevel var det ikke alt, der spillede, vurderer Mikkel Hansen. – Vi lavede lige et par dumme fejl i første halvleg, hvor vi var foran med syv-otte mål og kunne knække kampen. Men de første 20 minutter var rigtig flotte, og generelt spillede vi også rigtig fint. – Det giver noget selvtillid med videre, og nu ved vi også, at hvis vi ikke er der 100 procent, så taber vi til dem, vi møder, siger Aalborg-spilleren. Landstræner takker danske fans Landsholdet rejser nu videre til den svenske hovedstad, Stockholm, hvor onsdagens kvartfinale skal spilles. Dermed skal de også vinke farvel til Malmø, hvor tusindvis af danskere kamp efter kamp er strømmet til. – Det er trist. Tusind, tusind tak. Det har været en kæmpe oplevelse. Det virker også til, at de (tilskuerne, red.) har været godt tilfredse, siger Nikolaj Jacobsen. Mandagens sejr betyder, at Danmark fortsat har muligheden for at vinde VM for tredje gang i træk.

Opdateres…

Der er glæde at spore i den danske VM-lejr.

Forståeligt nok. Mandag aften spillede Danmarks håndboldherrer sig endegyldigt i kvartfinalen, da de stensikkert besejrede Egypten og sikrede sig førstepladsen i mellemrunden.

– Jeg synes, vi spiller en virkelig flot kamp, siger Danmarks landstræner, Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT og fortsætter:

– Defensivt var vi virkelig hårdtarbejdende i dag, og så har vi en fantastisk målmand. Vi fik ikke helt sprudlet angrebsmæssigt i anden halvleg, men det lever jeg også fint med.

Førstepladsen betyder, at Danmark i kvartfinalen skal møde Ungarn, mens egypterne får fornøjelsen af de svenske europamestre.

VM 2. runde Grp. 4PositionHoldnavnKVUTFI+/-P1Danmark5410174130+4492Egypten5401150118+3283Kroatien5311171143+2874Bahrain5203137160-2345USA5104113162-4926Belgien5005132164-320

Se stillingen

Foran 12.000 feststemte tilskuere i Malmø Arena kom de regerende verdensmestre flyvende fra start, og selvom Egypten gjorde, hvad de kunne, fandt de aldrig det, der skulle til for at udfordre danskerne for alvor.

Mens Simon Pytlick, Mathias Gidsel og Mikkel Hansen scorede mål efter behag i de første minutter, sørgede forsvaret og Niklas Landin for at lukke af for egyptiske trusler efter pausen.

Alligevel var det ikke alt, der spillede, vurderer Mikkel Hansen.

– Vi lavede lige et par dumme fejl i første halvleg, hvor vi var foran med syv-otte mål og kunne knække kampen. Men de første 20 minutter var rigtig flotte, og generelt spillede vi også rigtig fint.

– Det giver noget selvtillid med videre, og nu ved vi også, at hvis vi ikke er der 100 procent, så taber vi til dem, vi møder, siger Aalborg-spilleren.

Nu rejser landsholdet videre til den svenske hovedstad, Stockholm, hvor onsdagens kvartfinale skal spilles. Dermed skal de også vinke farvel til Malmø, hvor tusindvis af danskere kamp efter kamp er strømmet til.

– Det bliver trist. Tusind, tusind tak. Det har været en kæmpe oplevelse. Det virker også til, at de (tilskuerne, red.) har været godt tilfredse, siger Nikolaj Jacobsen.

Mandagens sejr betyder, at Danmark fortsat har muligheden for at vinde VM for tredje gang i træk.

 – Vi spiller en virkelig flot kamp, siger Jacobsen TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder