søndag, januar 29, 2023

Verdensetter i choknederlag ved Australian Open

Iga Swiatek har mødt sin overkvinde ved Australian Open, og overraskende nok er der tale om verdensranglistens nummer 25, kasakhiske Elena Rybakina. Polske Swiatek, som ligger nummer ét på kvindernes verdensrangliste, led nederlag til kasakheren uden at tage et eneste sæt, da de to stødte sammen i turneringens ottendedelsfinaler natten til søndag dansk tid. Rybakina vandt med cifrene 6-4, 6-4. Dermed er det altså slut for polakken ved årets første grand slam-turnering. Rybakina derimod træder ind i kvartfinalerne – formentlig med en god portion nyvunden selvtillid. Her skal hun op mod lettiske Jelena Ostapenko, som natten til søndag slog amerikanske Coco Gauff i en anden af ottendedelsfinalerne. Tog teten fra start Rybakina formåede at bryde Swiatek allerede i kampens første parti. Hun brød igen til 4-3, inden hun servede sættet hjem 6-4. I andet sæt måtte hun kæmpe sig tilbage fra 0-3, inden hun først brød til 3-2, så 5-4 og derefter servede sættet hjem. Rybakina sagde efter kampen, at det “var en virkelig hård kamp”, og at hun “virkelig respekterer Iga Swiatek”. – Hun er en ung spiller, og jeg synes virkelig, at hun spillede rigtig godt, sagde Rybakina om den 21-årige polak. Iga Swiatek var favorit til at vinde hele turneringen. – Jeg synes, jeg servede rigtig godt, og jeg havde det kun lidt svært på den ene side, sagde Rybakina. – Men i de store øjeblikke spillede jeg rigtig godt, og det var det, som gjorde udslaget.

Iga Swiatek er ude af Australian Open, efter at hun overraskende tabte i to sæt til Elena Rybakina.

Iga Swiatek har mødt sin overkvinde ved Australian Open, og overraskende nok er der tale om verdensranglistens nummer 25, kasakhiske Elena Rybakina.

Polske Swiatek, som ligger nummer ét på kvindernes verdensrangliste, led nederlag til kasakheren uden at tage et eneste sæt, da de to stødte sammen i turneringens ottendedelsfinaler natten til søndag dansk tid.

Rybakina vandt med cifrene 6-4, 6-4.

Dermed er det altså slut for polakken ved årets første grand slam-turnering.

Rybakina derimod træder ind i kvartfinalerne – formentlig med en god portion nyvunden selvtillid.

Her skal hun op mod lettiske Jelena Ostapenko, som natten til søndag slog amerikanske Coco Gauff i en anden af ottendedelsfinalerne.

Rybakina formåede at bryde Swiatek allerede i kampens første parti. Hun brød igen til 4-3, inden hun servede sættet hjem 6-4.

I andet sæt måtte hun kæmpe sig tilbage fra 0-3, inden hun først brød til 3-2, så 5-4 og derefter servede sættet hjem.

Rybakina sagde efter kampen, at det “var en virkelig hård kamp”, og at hun “virkelig respekterer Iga Swiatek”.

– Hun er en ung spiller, og jeg synes virkelig, at hun spillede rigtig godt, sagde Rybakina om den 21-årige polak.

Iga Swiatek var favorit til at vinde hele turneringen.

– Jeg synes, jeg servede rigtig godt, og jeg havde det kun lidt svært på den ene side, sagde Rybakina.

– Men i de store øjeblikke spillede jeg rigtig godt, og det var det, som gjorde udslaget.

 Verdensetter i choknederlag ved Australian Open TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder