fredag, april 19, 2024

Venter du på bid?

Nogle gange kan tiden føles lang, mens ventetiden kan føles endnu længere. De fleste lystfiskere har stiftet bekendtskab med denne ventetid, når de venter på, at fisken melder sin ankomst på krogen. Sommetider kan ventetiden føles lang. Her er det vigtigt at foretage sig noget nyttigt og behageligt. Nogle lystfiskere kunne måske have trang til at slå benene op på en stol, skoene og strømperne af og nyde tilværelsen.

Nogle har måske en fod fetish og nyder synet af de bare fødder og følelsen af frihed. På lystfiskerguiden.dk er der nyttige tips og tricks, du kan benytte i dit fiskeri, og i denne artikel kan du læse tre gode råd, du kan bruge, mens du venter på, at fisken bider på.

Medbring telefonen

Når ventetiden føles lang, kan det være behjælpeligt at have telefonen med sig. Denne kan bruges til meget. Blandt andet kan du se en god film, imens fisken finder vej til krogen. Derudover kan du høre god musik. Du har rigelig mulighed for at dyrke din yndlingssang, hvis det er ønsket. Endnu en mulighed med telefonen er en samtale med en du har kær. Måske en kæreste, ægtefælle eller andet. En kærlig samtale. Telefon sex har vel aldrig skræmt nogen fisk væk.

Nyd den omkringliggende natur

Grib muligheden for at nyde naturen nu du har chancen. Den er skøn, smuk og storslået. Nyd den friske luft og vinden der suser gennem træerne. Træk vejret og sæt pris på tilværelsen og roen omkring dig. Du skal ikke nå noget blot vente på, at naturen vil dig det godt og på den måde måske beriger dig med en fisk. Hvis ikke du fanger en fisk i dag, er du alligevel blevet beriget af naturen i form af frisk luft og en pause fra den travle hverdag.

Mediter

Meditation skulle være sundt og godt for helbredet. Her har du virkelig mulighed for at øge din hjerneaktivitet og få mere end en fisk ud af dagens fiskeri. Du skal blot under meditationen huske at åbne øjnene ind imellem for at tjekke om ventetiden er ovre. Under meditationen kan du få renset tankerne og komme tættere på dine mål i livet, og hvad der end har betydning for dig udover selvfølgelig at komme hjem med en lækker, frisk fisk. Dig som ikke er vant til at meditere kan måske bare forsøge at forestille dig, hvilken fiskeart du allermest drømmer om at få på krogen.

Relaterede artikler

Seneste nyheder