lørdag, januar 28, 2023

Useedet polak brager videre i Australian Open

Polske Magda Linette fortsætter natten til onsdag dansk tid den gode form ved Grand Slam-turneringen Australian Open med en sejr over tjekkiske Karolína Plísková. Sejren faldt i den ene af turneringernes kvartfinaler, og dermed har Magda Linette for første gang i karrieren spillet sig frem til en Grand Slam-semifinale i single. Før turneringen havde Linette en plads i tredje runde som sit bedste resultat i alle fire Grand Slam-turneringer. I semifinalen skal hun op imod Aryna Sabalenka, der er seedet som nummer fem i turneringen. Hviderusseren slog natten til onsdag dansk tid kroatiske Donna Vekic med cifrene 6-3, 6-2. Magda Linette, som er useedet i turneringen, formåede at gøre det af med den tidligere verdensetter Plísková i to sæt. Hun vandt med cifrene 6-3, 7-5. Hun overtog rollen som Polens store håb i turneringen, efter at hendes landsmand Iga Swiatek, som ligger nummer ét på verdensranglisten, blev slået ud af kasakhiske Elena Rybakina, der er forsvarende Wimbledon-mester. Rybakina har siden fundet vej til den anden semifinale, efter at hun slog Jelena Ostapenko fra Letland i kvartfinalen. Her skal hun dyste mod hviderussiske Victória Azárenka, som slog amerikanske Jessica Pegula i sin kvartfinale. Begge semifinaler hos kvinderne spilles torsdag.

Magda Linette slår Karolína Plísková i kvartfinalen ved Australian Open og er videre til semifinalen.

Polske Magda Linette fortsætter natten til onsdag dansk tid den gode form ved Grand Slam-turneringen Australian Open med en sejr over tjekkiske Karolína Plísková.

Sejren faldt i den ene af turneringernes kvartfinaler, og med den har Magda Linette sikret sig sin første plads i en Grand Slam-semifinale nogensinde på singlesiden.

I semifinalen skal hun op imod Aryna Sabalenka.

Hviderusseren gjorde det natten til onsdag dansk tid af med kroatiske Donna Vekic i dagens anden kvindesemifinale.

Vekic blev slået med cifrene 6-3, 6-2.

Magda Linette, som er useedet i turneringen, formåede at gøre det af med den tidligere verdensetter Plísková i bare to sæt. Hun vandt med cifrene 6-3, 7-5.

Hun overtog pladsen som Polens store håb ved turneringen, efter at hendes landsmand Iga Swiatek, som ligger nummer ét på verdensranglisten, blev slået ud af kasakhiske Elena Rybakina.

Rybakina har siden fundet vej til den anden semifinale, efter at hun slog Jelena Ostapenko fra Letland i kvartfinalen. Her skal hun dyste mod hviderussiske Victória Azárenka, som slog amerikanske Jessica Pegula i sin kvartfinale.

Semifinalen mellem Rybakina og Azarenka skal spilles torsdag.

 Useedet polak brager videre i Australian Open TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder