mandag, februar 6, 2023

Ungarske medier lægger sig fladt ned efter “opløsningen”

– Det er ovre. Danskerne afmonterede det ungarske landshold. Sådan lød det på slutfløjtet hos ungarske Nemzeti Sport, efter de danske håndboldherrer havde udspillet Ungarn med hele 40-23 i VM-kvartfinalen onsdag aften. 25 minutter forinden var meldingen i samme dur. – Det ungarske hold viser tegn på opløsning. Generelt viser billedet, at nederlaget til Danmark har gjort indtryk i Ungarn. Her er tre udvalgte eksempler fra nogle af landets største medier: M4 Sport : – I anden halvleg blev Danmark boostet af det selvsikre lederskab, mens det ungarske hold gav indtryk af et fuldstændig opløst hold. 24 : – Håndboldholdet led et katastrofalt nederlag i VM-kvartfinalen mod danskerne. 444 : – Det ungarske hold havde ingen chance. Det største VM-nederlag nogensinde For de ungarske håndboldherrer resulterede nedsmeltningen mod Danmark i, at de indkasserede deres største nederlag ved et VM nogensinde. Efter kampen tog landstræner Chema Rodríguez sin del af skylden. – Vi vidste, at Danmark var bedre end os. Jeg fortæller altid holdet, at de skal kæmpe og give alt for resultatet, men det skete ikke i dag. Det er selvfølgelig min skyld. Måske forberedte jeg ikke holdet godt nok, siger spanieren til M4 Sport. Ungarn får mulighed for at finde oprejsning, når de møder Norge i en placeringskamp fredag. Tyskland, Ungarn, Norge og Egypten skal spille om 5.- til 8.-pladsen. Danmark skal spille semifinale mod Spanien fredag aften i polske Gdańsk. Opgøret starter klokken 18 og kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY.

De ungarske håndboldherrer led deres største nederlag ved et verdensmesterskab nogensinde, da modstanderen hed Danmark onsdag aften.

– Det er ovre. Danskerne afmonterede det ungarske landshold.

Sådan lød det på slutfløjtet hos ungarske Nemzeti Sport, efter de danske håndboldherrer havde udspillet Ungarn med hele 40-23 i VM-kvartfinalen onsdag aften.

25 minutter forinden var meldingen i samme dur.

– Det ungarske hold viser tegn på opløsning.

Men Nemzeti Sport er ikke det eneste ungarske medie, der finder ordet “opløsning” nærliggende med tanke på Ungarns præstation.

– I anden halvleg blev Danmark boostet af det selvsikre lederskab, mens det ungarske hold gav indtryk af et fuldstændig opløst hold. I det 35. minut var forskellen allerede på tolv mål, skriver M4 Sport.

For de ungarske håndboldherrer resulterede nedsmeltningen mod Danmark i, at de indkasserede deres største nederlag ved et VM nogensinde.

Efter kampen tog landstræner Chema Rodríguez sin del af skylden.

– Vi vidste, at Danmark var bedre end os. Jeg fortæller altid holdet, at de skal kæmpe og give alt for resultatet, men det skete ikke i det. Det er selvfølgelig min skyld. Måske forberedte jeg ikke holdet godt nok, siger spanieren til M4 Sport.

Ungarn får mulighed for at finde oprejsning, når de møder Norge i en placeringskamp fredag.

Tyskland, Ungarn, Norge og Egypten skal spille om 5.- til 8. pladsen.

 Ungarske medier lægger sig fladt ned efter “opløsningen” TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder