torsdag, maj 23, 2024

Tre tips til at vælge de perfekte briller

Er du på jagt efter dit første par briller eller skal dine gamle blot skiftes ud?

Og er du i tvivl om, hvad der passer til dig? Der kan være mange overvejelser i forbindelse valg af de rette briller. Derfor får du i denne artikel tre tips til, hvordan du vælger det helt perfekte par.

Kend din ansigtsform

Briller kan ikke kun få dig til at se bedre, de kan også få dig til at se bedre ud. Det kan måske lyde skørt, men med den rigtige brille kan du fremhæve din bedste sider, derfor er det vigtigt at kende din ansigtsform. Brillen skal harmonere med dit ansigt, derfor bør du inden dit kommende brillekøb undersøge, hvilken ansigtsform du har.

Det er nemlig ikke ligegyldigt, om du har et aflangt, rundt eller firkantet ansigt, når du skal vælge briller. Har du eksempelvis et meget kantet ansigt, kan du med fordel vælge et rund brillefacon, som vil bløde dit ansigt mere op. Har du omvendt et rundt hoved, bør du vælge en mere kantede brillefacon.

Kend din type

Der findes flere trends og fingerpeg om hvilke briller, der for tiden hitter – dog er det allervigtigste, at du selvfølgelig vælger de briller, som passer til din personlige stil. Er du den klassiske type, som foretrækker briller i et moderne design eller er du den modige og farverige type? Uanset, hvilken type du er, bør du vælge en brille, som komplementerer og matcher din stil.

Vælg det rette brillestel

Når du har fundet din ansigtsform, kan du se nærmere på brillestel. Der findes brillestel i et hav af udformninger og i alle regnbuens farver, derfor kan det ofte være en uoverskuelig opgave at finde det helt rette stel. Først og fremmest skal brillestellet være behageligt. Et forkert brillestel kan give hovedpine og andre scener, derfor er det vigtigt at vælge et stel, som sidder godt på din næse og ører.

Designerbriller med styrke

Det kan være en dyr omgang, når der skal købes nye briller. I mange tilfælde kan det derfor godt betale sig at investere i et par briller, som er fremstillet i et holdbart materiale, som kan

holde i flere år. Eksempelvis kan du med fordel investerer i et par designerbriller fra mærket Lindberg. Er du på udkig efter et par Lindberg briller med styrke i Aalborg, kan du med fordel besøge optiker Ganer & Robenhagen i Aalborg. Her får du kompetent rådgivning og hjælp til at finde de helt perfekte briller, som både passer til din personlige stil og komplementerer din ansigtsform.

Inden valg af nye flotte briller hos Aalborgs måske bedste optiker, bør du overveje en synsprøve. Heldigvis kan du få foretaget en gratis synstest, så du kan vælge briller med den rette styrke. Book tid til gratis synstest i Aalborg, klik her.

Relaterede artikler

Seneste nyheder