søndag, januar 29, 2023

To spillere falder igennem hos Nyegaard

Festen udeblev, og det var generelt en skuffende dansk præstation. En kamp, Danmark aldrig nogensinde fandt sig til rette i. Jeg ved godt, sejren var på ni mål. 33-24. Men forvandlingen til at spille i en helt ny opstilling blev for stor en udfordring. Og det betød, at Danmark slet ikke formåede at holde koncentrationen og kvaliteten. Dermed landede den danske effektivitetsprocent lige midten af 60’erne, hvilket slet ikke er godt nok for det her hold. Det var faktisk så dårligt, at en voldsomt irriteret Nikolaj Jacobsen var nødt til at skifte Mathias Gidsel og Mads Mensah ind, da det hele var ved at falde fra hinanden.

TV 2 SPORTs håndboldekspert giver karakterer til de danske spillere og landstræner Nikolaj Jacobsen efter VM-kampen mod USA.

Festen udeblev, og det var generelt en skuffende dansk præstation. En kamp, Danmark aldrig nogensinde fandt sig til rette i.

Jeg ved godt, sejren var på ni mål. Men forvandlingen til at spille i en helt ny opstilling blev for stor en udfordring. Og det betød, at Danmark slet ikke formåede at holde koncentrationen og kvaliteten. Dermed landede den danske effektivitetsprocent lige midten af 60’erne, hvilket slet ikke er godt nok for det her hold.

Det var faktisk så dårligt, at en voldsomt irriteret Nikolaj Jacobsen var nødt til at skifte Mathias Gidsel og Mads Mensah ind, da det hele var ved at falde fra hinanden.

Karakterskalaen

6Høj klasse5Klasse4Over middel3Middel2Under middel1Ikke så godt0DumpetUBUden for bedømmelse

Fik for lidt spilletid til en karakter.

UB

– Møller har 13 redninger og en redningsprocent på 36. Det er forholdsvis mange redninger. I perioder blev han ikke hjulpet ret meget af forsvaret. Så jeg synes, at det var en fin landskamp af Kevin Møller.

5

– Han spillede en rigtig, rigtig god landskamp. Jørgensen dækkede først i midten, og den sidste tid stod han som venstre back. Det havde han i perioder problemer med at løse. Til gengæld er det dejligt at se ham med fuld knald frem i banen, hvor han blæser kontraer afsted. Han er driftssikker som bare pokker og scorer otte mål på ti forsøg. Flot landskamp.

5

– Hald spiller 35 minutter. Først med Møllgaard og så som ankermand i 5-1-forsvaret. Jeg synes, han kommunikerer for lidt, og han får ikke givet den sammenhængskraft, der skal til. Og så kommer han for sent flere gange, når de virkelig presser på i midten. Han spiller ikke rigtig med den fornødne autoritet.

3

– Han laver fem på fem og spiller hele kampen. Han dækkede ganske fornuftigt op i første halvleg og dækkede fremme i 5-1-forsvaret de sidste 35 minutter. Bortset fra en periode i anden halvleg synes jeg faktisk, han fik løst meget af det rigtig fornuftigt. Han var god i dag.

5

– Han er inde på to straffekast og scorer to mål. Det er for lidt til en bedømmelse.

UB

– Efter at have siddet over i to kampe blev det slet ikke Lindbergs aften. På det her niveau havde det været en kærkommen lejlighed til at komme ind og give den fuld gas. Men han laver kun to mål på fem forsøg og brænder et straffekast. Og generelt kan han slet ikke få sit spil til at fungere. Han gav også sin fløj mulighed for at komme derind, hvor det var unødvendigt. Så den sikkerhed, han plejer at spille med, kunne han slet ikke finde her.

1

– Han spiller de sidste 16 minutter, og han brænder sin første mulighed. Det var ikke nogen stor landskamp for Johan Hansen. En enkelt plusting er en flot assist hen over feltet.

2

– Han blev kaldt til undsætning de sidste 16 minutter, men det hjalp ikke, for Danmark kunne alligevel ikke hægte USA af. Han skabte dog mere sikkerhed, og han bidrog med fire scoringer og tre assists. Så han var generelt et positivt bekendtskab. Men det var en svær, svær kamp at komme ind i, og forsvarsmæssigt havde han et par udfald.

4

– Mensah får også de sidste 20 minutter. Han fik skabt noget mere fart og kvalitet i angrebet, og han scorede sit første VM-mål. Men han indgyder desværre ikke den sikkerhed i dag, som man kunne forvente af ham.

3

– Møllgaard var ankermanden i starten af kampen sammen med Simon Hald, og forsvarsmæssigt løste de det fornuftigt den første del af tiden. Men mod slutningen af første halvleg hang det ikke så godt sammen. Generelt var han dog ganske fornuftig som midtmand, hvor han korrigerede sit forsvar og løste tingene fint.

4

Fik for lidt spilletid til en karakter.

UB

– Han spillede 30 rigtig, rigtig gode minutter i første halvleg, hvor han var aggressiv og særdeles effektiv. Men i anden halvleg havde han godt nok svært ved at få tingene til at hænge sammen. Han kom for tæt på forsvaret, lavede tre tekniske fejl og brændte flere chancer. Det var ikke den bedste kamp i dag.

3

Fik for lidt spilletid til en karakter.

UB

– Det var en skidt oplevelse for Mads Hoxer, der laver to mål på fem forsøg. Han faldt slet ikke ind i rytmen. Han så hæmmet ud i første halvleg og virkede for hektisk i perioder – formentlig i et forsøg på at komme godt i gang. Men det kom han bare aldrig. Det blev for usikkert, og han skal bruge noget mere tid.

1

– Damgaard blev taget ud efter 39 minutter, hvor det smuldrede for ham. Han spillede ellers en fornuftig første halvleg og laver fire mål på syv forsøg. Men han brænder nogle alt for store chancer. I anden halvleg begyndte det at gå ned ad bakke for ham. Der kom flere fejl, han mistede sin rytme, og han formåede slet ikke at holde fast i sin gode start.

3

– Det var en svær aften for landstræneren. Han forsøgte sig med en helt ny opstilling, og det kostede på sikkerheden. Det irriterede ham tydeligt, og han var især utilfreds med koncentrationsniveauet. Det forstår jeg godt.

– Han tog dog konsekvensen, da det efter 40 minutter stod 22-16. Der var han nødt til at skifte rundt og få mere sikkerhed ind, og det skal han have ros for.

3

 To spillere falder igennem hos Nyegaard TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder