fredag, april 19, 2024

Tips til ferie i en autocamper

Ferie i en autocamper er en af de mest frie ferieformer, der findes. Har du endnu ikke prøvet det, finder du i denne artikel en række gode tips. som du kan drage nytte af, inden du drager afsted på tur.

Vælg den rette model og indretning

For at få det bedste ud af din ferie i en autocamper, er det vigtigt at være bevidste om dine og familiens behov. Først og fremmest bør du overvejer, hvor mange sovepladser, der er brug for. Derudover er det også en god idé at medtænke, at hele familien også skal kunne fungere i bilen på f.eks. regnvejrsdage, hvorfor pladsen er en væsentlig faktor, når du skal vælge autocamper.

Det kan også godt betale sig at vælge en autocamper med eget bad og toilet. Med den må du nemlig overnatte på de mere primitive campingpladser i f.eks. nationalparker og naturreservater.

Bestil overnatning hjemmefra

Skal du have børnene med er det altid nemmest at have styr på logistikken hjemmefra. En god idé er særligt at booke campingpladserne i god tid, inden I drager afsted på tur. På den måde undgår I at kører forgæves og lede utålmodigt efter overnatningspladser.

Et kort med rute

Har I planlagt ruten hjemmefra, kan I med fordel printe den ud og optegne ruten. På den måde kan både I og børnene følge med i, hvor langt I mangler at køre, om I kører mod øst eller vest, om der er en strækning med mange eller få tilkørselsveje osv. Det er en vildt god og hyggelig måde at lære geografi på og samtidigt kan det holde børnene beskæftiget i mange timer.

Find din nye autocamper

Er du på udkig efter en Ahorn autocamper til salg ? Hos Jysk Caravan Center i Støvring finder du et bredt udvalg af brugte og nye autocampere til salg. De tilbyder forskellige modeller med ekstraudstyr såsom fartpilot, elruder og bakkamera.

Besøg deres store indendørs campingcenter i Støvring, ved afkørsel 31, Støvring Syd på motorvej E45. Her finder du alt indenfor camping, og alle deres campingvogne og autocampere er udstillet, så du nemt og bekvemt kan se de forskellige modeller.

Relaterede artikler

Seneste nyheder