torsdag, maj 23, 2024

Tiden for danske sommerkoncerter

Varme sommervinde, kolde fadøl, høj musik. Festivalsæsonen er endnu engang over os. Sommerferien er for mange lig med fest, farver og koncerter. I år er ingen undtagelse, når Nibe Festival løber af stablen.

Jublen, hujen, store folkemængder med kæmpe klapsalver. Folk der synger, danser og fester. Populære kunstnere indtager de store scener, sætter stemningen an og sætter festen i gang. Fans der synger med på de store hits, som man har hørt så mange gange før i radioen eller fra yndlings listen på Spotify.

Nibe sætter tonen an

Den lille by Nibe sætter endnu engang tonen an og stemningen i gang, når de sætter rammerne for de mange sommerkoncerter. Den nordjyske provins overrumples i denne periode af festglade nordjyder, der alle nyder at samles om dansk musik og internationale kunstnere. Det er både på festivalpladsen og i de adskillige camping telte, der huser både frivillige og besøgende.

Lyden af festival

Festivalen præsenterer, som sædvanligt, et imponerende setup. Direkte fra toplisterne spiller det danske band Jung sig ind med tidens store hits. Er du af en helt anden kaliber, kan du møde Suspekt, der for 13. år i streg indtager den nordjyske scene med provokerende og rebelske anekdoter. Bliver vi i den helt hårde genre, med plads til nostalgi og genkendelse, giver MALURT en uforglemmelig rockoplevelse, når de vender tilbage efter flere års pause.

Musik til enhver smag

Der er et alsidigt udvalg af musikgenrer og kunstnernavne på programmet for sommeren 2022. Det er netop, hvad en koncert 2022 som Nibe Festival kan. Her forenes musikalske oplevelser, der indbyder til stjernespækkede oplevelser for de største fans og samler danskerne om musikken.

For alle festivalgængere

Festival kan noget helt specielt. Festival rummer stemning, hygge, fest, farver og godt humør. Uanset om det er for den gængse og loyale festivalgænger, der troligt står og skråler med fra sin foretrukne plads, eller førstegangs deltageren.

Køb billet i dag

Er du én af de gængse festivalsgængere på Nibe festival, kan du allerede i dag sikre dig en billet. Det samme gælder, hvis du går med tanker om at besøge Nibe Festival, så tøv endelig ikke med at købe billet, før det er for sent.

Kender du derimod én festglad nordjyde, der sætter lige så stor pris på festival som os. kan du købe en billet og give i gave – eller et tilskud i form af et gavekort.

Bliv en del af festen og sikre din billet i dag!

Relaterede artikler

Seneste nyheder