mandag, oktober 2, 2023
HomeSport

Sport

Overblik over efteråret i Superligaen

Denne superligasæson har i sandhed budt på overraskelser på mange parametre. Traditionsklubber har haft det svært, og flere klubber har overrasket på både godt...

OPDATERING: Tre danskere kører sig til VM-plads

Søndag skulle der køres om pladser på startstregen til VM i e-cykling 2023.  

Belgisk sprinter står uden kontrakt: Cykling har ingen nåde

Efter et mentalt meget svært år leder Timothy Dupont efter en ny kontrakt.  

Quick-Step-rytter med grimme skader efter styrt

Stijn Steels kom galt afsted på åbningsaftenen i Gents berømte 6-dagesløb.  

Stort interview: Sådan har dansk tempokonge forbedret storhold

Martin Toft Madsen har været med til at gøre Bahrain-rytterne væsentligt hurtigere i kampen mod uret. Danskeren fortæller her om sit første år som...

10 lovende transfers: Stortalentet der skal hjælpe superholdet tilbage på tronen

Det er ikke blot landevejssæsonen, der er gået på hæld. Det samme gælder for årets transfersæson, og selvom der stadig drypper enkelte holdskifter ind...

Afstemning: Årets Hold

Hvilket hold synes du fortjener kåringen? Stem i artiklen.  

Feltet.dk søger nye skribenter – Vil du med på holdet?

Er din interesse for cykelsporten stærk, din viden og dit indblik stort og din lyst til at formidle om det, der rører sig, endnu...

Vingegaard vil vinde andet end Touren: ‘Kan være, jeg skal gøre noget anderledes’

Tour de France-vinderen Jonas Vingegaard skal stadig vænne sig til tanken om at være kaptajn for et af verdens bedste cykelhold. 

Vingegaard vil vinde andet end Touren: ‘Kan være, jeg skal gøre noget anderledes’

Tour de France-vinderen Jonas Vingegaard skal stadig vænne sig til tanken om at være kaptajn for et af verdens bedste cykelhold. 

Sportsnyheder

Hos News.dk holder vi dig opdateret med de nyeste informationer inden for sporten, så du altid kan være up to date, følge med i store begivenheder og læse overraskende og chokerende nyheder. Hos News.dk dækker vi stort set alt inden for sporten, så du kan holde dig opdateret med det seneste nyt, hvad end du interesserer dig for fodbold, håndbold, cykling, ridning eller andet.

Hos News.dk stræber vi efter at samle alle informationer og nyheder inden for sporten et sted, så du kan finde alle de informationer, du leder efter, uden at skulle besøge flere hjemmesider. Vi holder dig opdateret med de seneste resultater under VM, EM, Champions League og mange andre store begivenheder der finder sted, eller vil finde sted, inden for fodbold, håndbold og andre sportsgrene.

Hos News.dk kan du også læse om udtalelser fra sportsstjerner, skandaler inden for sporten, gense alle mål under VM, læse om alt det seneste nyt fra dit yndlings udenlandske fodbold- eller håndboldhold og meget, meget mere.

Der findes mange sportsgrene i Danmark, og derfor stræber vi os efter, at dække så mange som muligt, så vi kan holde dig opdateret, uanset hvilken sport du er tilhænger af. Derfor finder du, hos News, også inspiration, information og resultater inden for sportsgrene, såsom Counter-Strike, Hardball og lignende.