torsdag, maj 23, 2024

Sådan vælger du den rette vaskemaskine

Ingen kan undvære en vaskemaskine, derfor er udvalget af vaskemaskiner stort.

Så stort, at det kan være svært at gennemskue, om det nu skal være det ene eller det andet mærke eller den ene eller den anden model, du skal vælge. Samtidig tilbyder de enkelte producenter forskellige specialfunktioner og vaskeprogrammer, hvilket gør det endnu svære vælge den helt rigtige vaskemaskine.

Heldigvis er der hjælp at hente – i denne artikel kan du nemlig læse mere om, hvad du bør være opmærksom på, når du skal vælge vaskemaskine.

Kend dit behov

En vaskemaskine, som ikke passer til dine behov, kan sammenlignes med at gå rundt i et par lidt for små sko – det gnaver og er mildest talt irriterende. Derfor er det vigtigt at kende dine behov, inden du investerer i en vaskemaskine.

Spørg dig selv, om hvor meget kapacitet, du har brug for. Vælger du en vaskemaskine, der er har for lille en kapacitet pr. vask, vil du opleve, at du skal vaske langt oftere end du plejer. Vælger ud omvendt en vaskemaskine med for stor kapacitet, vil du være nødt til at vente længe mellem dine vaske eller evt. kun sætte en halvfuld maskine over.

Undersøg centrifugeringsevne og omdrejninger

Når du har fundet ud af, hvor stor en kapacitet din nye vaskemaskine skal have for at kunne efterleve dine vaskebehov, bør du undersøge vaskemaskines omdrejninger og centrifugeringsevne.

Vaskemaskinens centrifugeringsevne er yderst vigtigt, fordi det har betydning for, hvor tørt dit tøj vil være, når det er færdig i vaskemaskinen. Foretrækker du at tøjet efterfølgende skal tørres i en tørretumbler, er det en god idé at overveje en vaskemaskine med en høj centrifugeringshastighed. Det betyder, at dit tøj ikke vil være særligt vådt, når vasken er færdig og dermed ikke skal have nær så lang tid i tørretumbleren før det er lunt og tørt.

Undersøg markedet online

Når du har overvejet disse to grundlæggende egenskaber, kan du med fordel undersøge udvalget online. Hos Hvidevareshoppen forhandler du et stort udvalg af vaskemaskiner online. Her finder du vaskemaskiner fra kendte mærker som Bosch, AEG, Gorenje, Gram, Siemens, Electrolux og LG.

Se udvalget online og find din nye vaskemaskine hos en af Danmarks største hårde hvidevarebutikker, Hvidevareshoppen.dk. Husk, at bestiller du hvidevarer for over 500 kr. får du fragtfri levering i hele Danmark.

Relaterede artikler

Seneste nyheder