søndag, maj 19, 2024

Sådan undgår du ventetid midt i dit byggeprojekt

Byggeriet tonser afsted, og alle mand har travlt – både tømrere, murere og malere. Og alle andre håndværkere for den sags skyld. Derfor kan det være svært at undgå ventetid midt i dit byggeprojekt. For det er svært at finde håndværkere, som har ledig tid i kalenderen, når du har brug for det. Men det har Tømrerfirmaet Vestergaard et smart trick til at undgå.

Der bliver gravet, muret, hamret, banket og malet som aldrig før i det ganske danske land.

Både tømrere, murere, malere og alle mulige andre håndværkere er af gårde hver eneste dag for at færdiggøre alt lige fra kæmpe byggeprojekter og til små reparationer og renoveringsopgaver.

Derfor kan det være svært at finde en håndværker, som har tid i kalenderen inden for en overskuelig fremtid. Og endnu værre bliver det, hvis du har brug for flere forskellige håndværkere til dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Derfor opstår der nemt ventetid, hvor du skal leve med at have et halv- eller trekvartfærdigt byggeprojekt stående, indtil den næste håndværker har tid.

Men det findes der råd for.

Find et håndværkerfirma med både tømrer, murer og maler

Skal du undgå ventetid i dit byggeprojekt, har Tømrerfirmaet Vestergaard i Thisted et smart trick oppe i ærmet, du kan gøre brug af.

”Ved at vælge et firma, som har både tømrer, murer, maler og – for den sags skyld – også blikkenslager ansat, undgår du, at du skal leve med et halvfærdigt byggeprojekt i længere tid”, fortæller Ronni Vestergaard fra Tømrerfirmaet Vestergaard.

”Får vi en opgave ind, som kræver brug af flere forskellige faggrupper, får vi booket det ind, så du ikke skal gå og vente i ugevis på, at der kommer en maler og færdiggør projektet. Eller at tømreren først kommer tre uger efter at mureren er færdig,” forklarer Ronni Vestergaard.

”På den måde får du et mere glidende projekt, og samtidig slipper du for alt arbejdet med at finde folk, indhente tilbud, og få alle brikkerne til at gå op i planlægningen af dit byggeprojekt. Vi klarer det hele, så du få færrest mulige gener og mindst mulig ventetid,” fortsætter Ronni Vestergaard.

”Selvfølgelig kan det ikke undgås, at der går en dag eller to mellem hver enkelt af de implicerede håndværkere kommer, og laver det, han eller hun skal. Eller at du skal vente weekenden over, før de næste håndværkere går i gang. Men tit møder vi flere faggrupper op, og laver det, vi kan side om side”, afslutter broderen Johnni Vestergaard, som er konstruktør i firmaet og uddannet Bedre Bolig-rådgiver.

Relaterede artikler

Seneste nyheder