søndag, januar 29, 2023

Rune-lejren jubler over banevalg

Det bliver John Cain Arena, der skal danne ramme om Holger Runes opgør mod franske Ugo Humbert i tredje runde af Australian Open tidligt lørdag morgen. Og det er en god ting ifølge tennisstjernens mor og manager Aneke Rune. – Vi har ønsket en af de åbne baner hver gang, hvor man kan komme ind alene på sit ground pass, for Holger har mange unge fans, der måske ikke lige kan smide et par tusinde kroner efter Rod Laver-billetter. Vi har også trænet der, og det er en fed bane, skriver Aneke i en sms til TV 2 SPORT. John Cain Arena er den næststørste ved Australien Open, og der er plads til hele 10.500 tilskuere. Mange af de australske spillere elsker at spille på banen, som kaldets “Folkets Bane”. Her kan de fleste tilskuere komme ind uden en speciel billet, som det kræves på for eksempel Rod Laver Arena, som er den største ved turneringen. Blandt andet vil den skadede Nick Kyrgios og Alex De Minaur helst spille på John Cain Arena, hvor de føler, at tilskuerne er tennisfans, ligesom de får optimal opbakning i løbet af kampen. Stor opbakning venter Rune TV 2 SPORTs tennisredaktør Henrik Jensen befinder sig nær Holger Rune-lejren, og han forventer, at det danske tennistalent kommer til at modtage stor opbakning på John Cain Arena. I hvert fald blev Holger Rune under torsdagens træning mødt af stor opbakning fra danske fans, der fik både autografer og selfies med den 19-årige dansker. – Det er tydeligt at mærke hernede, at der kommer flere og flere Rune-fans på anlægget. Derfor forventer jeg ret stor opbakning til Holger Rune i lørdagens kamp. Også fra australske tennisfans, som helt tydeligt kan lide den underholdende danske tennisspiller, fortæller Henrik Jensen. Tennisredaktøren forventer fuldt hus til opgøret, der vækker stor interesse grundet Holger Rune. Samtidig spilles kampen på en fridag i Australien, og arrangørerne forventer op mod 45.000 fremmødte tennisfans til Grand Slam-tennis i Melbourne lørdag. Der er første gang, at Holger spiller på John Cain Arena. Han spillede sine to første kampe på Kia Arena, og den danske stjerne kan glæde sig over, at der venter godt vejr i Melbourne. Vejrudsigten melder om sol og 25 grader. Runes kamp mod Humbert går ikke i gang før klokken 03.00 – det svarer til klokken 13.00 australsk tid. Men danskeren kan også tænkes at skulle i aktion senere, hvis den endnu ikke fastlagte doublekamp inden trækker ud. Den begynder klokken 01.00 dansk tid.

Runes kamp natten til lørdag begynder ikke før klokken 03:00 dansk tid, og det danske stortalent kan forvente massiv opbakning fra tribunerne.

Det bliver John Cain Arena, der skal danne ramme om Holger Runes opgør mod franske Ugo Humbert i tredje runde af Australian Open tidligt lørdag morgen.

Og det er en god ting ifølge tennisstjernens mor og manager Aneke Rune.

– Vi har ønsket en af de åbne baner hver gang, hvor man kan komme ind alene på sit ground pass, for Holger har mange unge fans, der måske ikke lige kan smide et par tusinde kroner efter Rod Laver-billetter. Vi har også trænet der, og det er en fed bane, skriver Aneke i en sms til TV 2 SPORT.

John Cain Arena er den næststørste ved Australien Open, og der er plads til hele 10.500 tilskuere.

Mange af de australske spillere elsker at spille på banen, som kaldets “Folkets Bane”. Her kan de fleste tilskuere komme ind uden en speciel billet, som det kræves på for eksempel Rod Laver Arena, som er den største ved turneringen.

Blandt andet vil den skadede Nick Kyrgios og Alex De Minaur helst spille på John Cain Arena, hvor de føler, at tilskuerne er tennisfans, ligesom de får optimal opbakning i løbet af kampen.

TV 2 SPORTs tennisredaktør Henrik Jensen befinder sig nær Holger Rune-lejren, og han forventer, at det danske tennistalent kommer til at modtage stor opbakning på John Cain Arena.

I hvert fald blev Holger Rune under torsdagens træning mødt af stor opbakning fra danske fans, der fik både autografer og selfies med den 19-årige dansker.

– Det er tydeligt at mærke hernede, at der kommer flere og flere Rune-fans på anlægget. Derfor forventer jeg ret stor opbakning til Holger Rune i lørdagens kamp. Også fra australske tennisfans, som helt tydeligt kan lide den underholdende danske tennisspiller, fortæller Henrik Jensen.

Mange fremmødte fans fik både autografer og selfies med hjem efter Holger Runes træning. Foto: Henrik Jensen

Tennisredaktøren forventer fuldt hus til opgøret, der vækker stor interesse grundet Holger Rune. Samtidig spilles kampen på en fridag i Australien, og arrangørerne forventer op mod 45.000 fremmødte tennisfans til Grand Slam-tennis i Melbourne lørdag.

Der er første gang, at Holger spiller på John Cain Arena. Han spillede sine to første kampe på Kia Arena, og den danske stjerne kan glæde sig over, at der venter godt vejr i Melbourne. Vejrudsigten melder om sol og 25 grader.

Runes kamp mod Humbert går ikke i gang før klokken 03.00 – det svarer til klokken 13.00 australsk tid.

Men danskeren kan også tænkes at skulle i aktion senere, hvis den endnu ikke fastlagte doublekamp inden trækker ud. Den begynder klokken 01.00 dansk tid.

 Rune-lejren jubler over banevalg TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder