mandag, juli 15, 2024

Reparation af stenslag i forrude

Et stenslag i forruden er noget, som de fleste bilejere oplever på et eller andet tidspunkt. Det er ret generende, og så er det også sådan, at alle stenslag udgør et svagt punkt på ruden. Stenslag kan udvikle sig til en revne over tid. For at bremse den udvikling kan stenslag repareres. Det er både nemt og hurtigt, når du overlader reparationen til professionelle.

Det giver rigtig god mening at få repareret et stenslag i forruden. Dels kan et stenslag genere dit udsyn, og dels kan det udvikle sig.

Et revnet stenslag kan genere udsynet og det betyder, at hele ruden skal udskfites.

Derfor rådes du til at få repareret et stenslag så hurtigt som overhovedet muligt.

Sådan kan du håndtere et stenslag i forruden

Er du så uheldig, at du får et stenslag i forruden, så er det mest fornuftige, du kan gøre at kontakte dit værksted og få booket en tid.

Administrerende direktør for Carglass, Carina Bukkehave, udtaler: ”Et stenslag på forruden skal helst repareres så hurtigt som muligt. Det første, du kan gøre, er at sætte et stykke klar tape hen over stenslaget. Det forhindrer snavs i at sætte sig i hullet”.

Der skal helst ikke gå så længe, inden stenslaget bliver repareret. ”Jo hurtigere et stenslag bliver repareret, des større er chancerne for, at det ikke udvikler sig til en revne,” forklarer Carina Bukkehave og fortsætter: ”Det sparer både tid og penge, at det bliver repareret med det samme. Vi vil altid foretrække at reparere frem for at skifte ruden ud. Det er både dyrere og mere belastende for miljøet at udskifte forruden.”

En reparation af et stenslag er billigere end at skifte forruden ud

Når du kan nøjes med at få repareret et stenslag frem for at få skiftet hele forruden ud, så er det markant billigere for dig. Flere forsikringsselskaber dækker hele udgiften til en reparation af stenslag i forruden.

Desuden er der tale om en både nem og hurtig reparation. Den tager blot en halv times tid, og det kan foregå enten på værkstedet eller hjemme på din adresse. Det kan på alle måder godt betale sig at få repareret et stenslag, inden det udvikler sig til en revne.

”Du kan altid kontakte Carglass for et tilbud og en aftale om at få repareret skaden. Hvis stenslaget er mindre end en 2krone og sidder mere en 5cm fra kanten, så kan det i de fleste tilfælde godt repareres.”, slutter Carina Bukkehave.

Relaterede artikler

Seneste nyheder