søndag, maj 19, 2024

Professionelt malerfirma i Aalborg

Har du nogle maleropgaver, der skal udføres professionelt, så bør du altid hyre et team af kompetente malere til at udføre dem. Når du gør det, kan du være helt sikker på, at opgaverne bliver løst perfekt, og at resultatet bliver helt enestående. Det gælder i forbindelse med enhver maleropgave.

Alle og enhver kan male en væg, men skal det gøres på den korrekte og den mest holdbare måde, så må det være en fagmand, der gør det. Det gælder i særdeleshed, hvis der er tale om en maleropgave, som er mere kompliceret end som så. Men uanset om det er en standardmaleropgave eller en speciel maleropgave, der skal løses, så kan du med fordel kontakte den lokale maler i Aalborg og få et godt tilbud. Den lokale malermester i Aalborg kunne med fordel være Anton Lassens eftf. A/S, som er et af de meget populære malerfirmaer i Nordjylland.

Kontakt den lokale malermester i Aalborg

Det er altid en fordel at benytte en lokal håndværker,” forklarer Lars Faurholdt, der er indehaver af malerfirmaet Anton Lassens eftf. A/S. ”Vores firma har eksisteret siden 1888, og vi er fusioneret med flere malerfirmaer i årenes løb. Det giver os en helt unik indsigt i lokalområdet og de mange bygninger, der ligger her,” fortsætter han og slår med en finger en ring omkring Aalborg og omegn på det store kort, der hænger på kontoret.

Vi har samlet et stort og yderst kompetent team af malere, som er eksperter på hvert deres felt. Det betyder, at kunden altid får den bedst kvalificerede ydelse. Det ligger der en stor tilfredsstillelse i – både for håndværkeren og for kunden,” tilføjer han med et smil.

Et malerfirmas arbejdsfelt er ret bredt

Det er langt fra kun vægge, der skal friskes op med en gang maling, som Anton Lassens eftf. A/S bliver kaldt ud til. ”Vi påtager os gerne alverdens maleropgaver,” siger Lars Faurholdt videre, ”alt malerarbejde i private hjem, på arbejdspladser – og vores speciale, som er gamle bevaringsværdige bygninger,” slutter han og fremviser stolt de certificeringer, som Aalborgs ældste malerfirma har fra Kulturarvsstyrelsen og fra Center for Bygningsbevaring.

Blandt de mange opgaver, som malerne i Aalborg udfører, er der for eksempel:

  • Maling af vægge og træværk
  • Renovering og maling af facader
  • Rådgivning omkring maleropgaver
  • Udbedring af diverse skader

De kompetente malere i Nordjylland rykker gerne ud med deres ekspertise og kvalitetsprodukter og forbedrer standarden både inde og ude på diverse bygninger. Ingen maleropgave er for lille eller for stor til, at de går til den på den mest professionelle måde.

Læs også hvad Vigeur.dk har skrevet om det populære malerfirma i Aalborg.

Relaterede artikler

Seneste nyheder