søndag, januar 29, 2023

Pragtpræstationer tvang Jacobsen til at reagere

Se en masse VM direkte på TV 2 PLAY. Se sendeplanen her. Mathias Gidsel, Mikkel Hansen og Simon Pytlick. Nestor i midten med de unge kanoner på hver sin side. Sådan har den foretrukne danske bagkæde set ud ved verdensmesterskabet indtil videre. Jeg skal stå tidligt op, hvis jeg skal følge med de to unge drenge Mikkel Hansen om Mathias Gidsel og Simon Pytlick Og det er en relativt ny opstilling, der begyndte et spire i hovedet på Nikolaj Jacobsen tilbage i oktober. – Jeg begyndte at tænke på den efter vores samling, hvor vi spillede mod Sverige og Spanien. Her gjorde Simon Pytlick det rigtig godt. Der tænkte jeg: “Hvis Simon er så dygtig, også for os, så skal jeg have ham noget mere med – ikke kun når Mikkel skal have pause”. Mikkel spiller jo også meget, siger den danske landstræner til TV 2 SPORT. – Der var jeg nødt til at finde ud af, hvordan jeg så får ham noget mere på banen. Det var der, den opstod. Veteranen i en ny rolle Mikkel Hansen har været med ved 19 slutrunder i træk for det danske landshold. Nogle få af dem har han spillet med Mathias Gidsel. Nu er slutrundedebutanten Simon Pytlick kommet ind på holdet, og det har givet Hansen en ny primær rolle som playmaker. Men det gør ham intet. Tværtimod. – Man har kunnet se, at det bekommer mig rigtig godt med de to. Det tvinger mig også til at spille lidt hurtigere. De er gode til at skifte tempo, og jeg synes, at begge to har en rigtig god håndboldforståelse, siger Mikkel Hansen. Han erkender, at de tempofyldte knægte presser ham. – Jeg skal stå tidligt op, hvis jeg skal følge med de to unge drenge. Også landstræneren mener, at den nye rolle med Mikkel Hansen som spilstyrer gør landsholdet godt. – Han er med afstand den i verden, der er bedst til at aflevere, så hvis man er god til at gribe boldene, så kan han bare spille folk fri med sine afleveringer. Kombinationen med Gidsel, Hansen og Pytlick har gjort det fremragende ved mesterskabet indtil videre. Torsdag aften får de mulighed for igen at skinne, når Kroatien venter i den første mellemrundekamp.

I oktober viste Simon Pytlick noget, der gav Nikolaj Jacobsen stof til eftertanke.

Se en masse VM direkte på TV 2 PLAY. Se sendeplanen her.

Mathias Gidsel, Mikkel Hansen og Simon Pytlick. Nestor i midten med de unge kanoner på hver sin side.

Sådan har den foretrukne danske bagkæde set ud ved verdensmesterskabet indtil videre.

Jeg skal stå tidligt op, hvis jeg skal følge med de to unge drenge

Mikkel Hansen om Mathias Gidsel og Simon Pytlick

Og det er en relativt ny opstilling, der begyndte et spire i hovedet på Nikolaj Jacobsen tilbage i oktober.

– Jeg begyndte at tænke på den efter vores samling, hvor vi spillede mod Sverige og Spanien. Her gjorde Simon Pytlick det rigtig godt. Der tænkte jeg: “Hvis Simon er så dygtig, også for os, så skal jeg have ham noget mere med – ikke kun når Mikkel skal have pause”. Mikkel spiller jo også meget, siger den danske landstræner til TV 2 SPORT.

– Der var jeg nødt til at finde ud af, hvordan jeg så får ham noget mere på banen. Der var der, den opstod.

Mikkel Hansen har været med ved 19 slutrunder i træk for det danske landshold. Nogle få af dem har han spillet med Mathias Gidsel.

Nu er slutrundedebutanten Simon Pytlick kommet ind på holdet, og det har givet Hansen en ny primær rolle som playmaker. Men det gør ham intet. Tværtimod.

– Man har kunnet se, at det bekommer mig rigtig godt med de to. Det tvinger mig også til at spille lidt hurtigere. De er gode til at skifte tempo, og jeg synes, at begge to har en rigtig god håndboldforståelse, siger Mikkel Hansen.

Han erkender, at de tempofyldte knægte presser ham.

– Jeg skal stå tidligt op, hvis jeg skal følge med de to unge drenge.

Også landstræneren mener, at den nye rolle med Mikkel Hansen som spilstyrer gør landsholdet godt.

– Han er med afstand den i verden, der er bedst til at aflevere, så hvis man er god til at gribe boldene, så kan han bare spille folk fri med sine afleveringer.

Kombinationen med Gidsel, Hansen og Pytlick har gjort det fremragende ved mesterskabet indtil videre.

Torsdag aften får de mulighed for igen at skinne, når Kroatien venter i den første mellemrundekamp.

VM 2. runde Grp. 4PositionHoldnavnKVUTFI+/-P1Danmark22007949+3042Egypten22006638+2843Kroatien21016253+924Bahrain21015164-1325Belgien20025673-1706USA20023875-370

Se stillingen

 Pragtpræstationer tvang Jacobsen til at reagere TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder