søndag, maj 19, 2024

Nyd en lækker brunch i Aalborg

En brunch er det dejlige måltid, som er en fusion imellem morgenmad og frokost. Det er her, du giver dig god tid til at nyde maden – og også gerne det gode selskab. Til en god brunch hører diverse små, lune retter og forskelligt pålæg, som kan indbefatte alt fra både fisk over skåret pålæg til æg og ost. Desuden hører der også noget fra det søde køkken til. Med andre ord et ret omfattende måltid.

Det kræver en stor mængde ingredienser og tid at skulle tilberede en komplet brunch. Derfor vælger mange da også at nyde en brunch ude i byen. Du kan sagtens finde den helt store brunch i Nordjylland.

Nyd din brunch hen over formiddagen

”Vi kan tydeligt mærke, at det er blevet mere og mere populært at mødes her over en brunch,” oplyser Erik Schaltz-Andersen, som er ejer af den populære aalborgensiske restaurant Orkideen.

”Mange har i dag et fleksibelt arbejde, som gør det muligt for dem at tage ud at spise brunch på en hverdag,” fortæller han, ”derfor har vi mange brunch-gæster både til hverdag og i weekenden. Særligt i weekenden ser vi det helt store rykind, så da er det vigtigt at sikre sig en plads ved at bestille bord.

Folk giver sig gerne rigtig god tid til at spise brunch og snakke med hinanden. Så sådan et måltid kan sagtens tage fire timer, hvis for eksempel et par veninder mødes til brunch,” tilføjer han med et grin.

”Det glæder os meget at se, at vores gæster nyder at have god tid til at spise de lækre sager, som vi disker op med til vores brunch,” slutter Erik Schaltz-Andersen, og tilføjer lige: ”vi serverer vores brunch her på restauranten, men vi leverer ikke brunch ud af huset. For vores kunder nyder hele konceptet og stemningen ved at komme her for at spise brunch. Og stemningen kan vi jo ikke levere ud af huset.”

Det langsomme måltid er oppe i tiden

Mange mennesker har virkelig travlt i hverdagen. Det kan mærkes på mange måder. Og det kan også gå ud over vores måltider. Måske bestiller vi noget takeaway eller spiser noget, som er hurtigt at tilberede og hurtigt at indtage.

Den tendens er der stille og roligt kommet en modreaktion på. Der bliver indimellem lavet god mad fra bunden, og vi nyder at samles omkring et dejligt måltid mad. Brunchen falder godt ind i den tråd. Her behøver det ikke at gå stærkt, og der må bestemt gerne være kælet for de små detaljer.

Den måske bedste brunch i Aalborg kan blandt andet bestilles og nydes på den populære Restaurant Orkideen.

Relaterede artikler

Seneste nyheder