torsdag, maj 23, 2024

Annonce

Ny 100% elektrisk Volvo EX90

Det var en stor nyhed, da Volvo annoncerede deres nye, elektriske SUV, nemlig Volvo EX90, og interessen for denne model har været endog meget stor. Her ser vi nærmere på netop Volvo EX90, så læs med og få mere at vide.

Volvo har gennem årtier været en af ikke bare svenskernes, men også danskernes foretrukne bilmærker. Dette svenske bilmærke, som dog i dag er på udenlandske hænder, har gang på gang formået at fastslå deres stærke position på markedet. En position som kan tilskrives den høje kvalitet, som Volvo altid har været så kendt for, ikke mindst på grund af den høje grad af sikkerhed.

Optimal kørehøjde og bedre udsyn med en SUV

Med Volvo EX90 er der tale om en stor elektrisk SUV. Dermed sætter man sig altså ikke ned i sin bil, men stiger blot lige ind. Det er en stor fordel, da ind- og udstigning herved bliver langt lettere end ved en konventionel personbil. Særligt ældre og gangbesværede personer kan have glæde af en SUV, men alle vil opleve glæden ved den øgede højde, Volvo EX90 og andre SUV’er har. Netop på grund af den øgede højde har man fra bilens forsæder også et bedre udsyn og overblik over trafikken og de øvrige trafikanter.

Volvo EX90 er en stor bil, og det er ikke kun fordi, der her er tale om en SUV, men også fordi bilen har hele syv sæder. Bilen er derfor perfekt til den store familie eller den, som af andre grunde ofte har mange passagerer med. Der er altså tale om en af de større elbiler på markedet, når det gælder personbiler, og bilen er derfor noget, mange har ventet på, for vil man gerne køre elbil og samtidig have en stor bil, har markedet hidtil været relativt begrænset.

Fremtiden kører på el

Elbiler har de senere år opnået stor popularitet, ikke mindst på grund af den øgede opmærksomhed på klimaet og den grønne omstilling. Her har det haft en betydning, at afgiften på elbiler er, og har været, markant lavere end på benzin- og dieselbiler. Fra politisk side har man haft et ønske om at få flere bilister over på elbiler, og det må man sige er lykkedes. Tusinder af bilister har de seneste år valgt at skifte til el- eller hybridbil til gavn for både pengepung og klima.

Hos Autohuset Vestergaard finder man en lang række forskellige bilmærker, og her føres både traditionelle el- og dieselbiler såvel som altså elbiler. Der er ingen tvivl om, at fremtidens biler primært vil køre på andre energiformer end de fossile, og hos Autohuset Vestergaard er man helt klar til denne omstilling. Her står man klar til at byde både nye og gamle bilejere velkommen til en verden af både nye og brugte biler inden for alle de kendte og elskede bilfabrikanter.

Uanset om man er ude efter en praktisk familiebil, en bil til firmakørsel eller en bil til den enlige bilentusiast finder man det hos Autohuset Vestergaard, og her kan være et godt sted at starte, når man ønsker at købe ny bil.

Relaterede artikler

Seneste nyheder