søndag, januar 29, 2023

Nu kan det næsten ikke gå galt for Danmark

Der skal en gedigen overraskelse til, hvis Danmark ikke skal spille VM-kvartfinale på onsdag. Faktisk kan de dobbelte verdensmestre tåle at tabe med 10 mål til Egypten, efter Kroatien ‘kun’ slog Bahrain 43-32. – Vi har ingen chance for at gå videre nu. Vi skulle have vundet med 20 mål, så ville vi have en chance, siger den kroatiske stjerne Domagoj Duvnjak til TV 2 SPORT. – Inden kampen havde jeg det sådan, at jeg ville være rolig, så længe Kroatien ikke vandt med mere end 15 mål. Facit blev en sejr på 11, og det er fint nok for Danmark, siger TV 2 SPORTs håndboldekspert Rasmus Boysen. Se Danmarks sidste mellemrundekamp på TV 2 og TV 2 PLAY. Kampen begynder klokken 20.30. I den første del af opgøret var Kroatien slet ikke så dominerende, som de endte med at være i slutningen af kampen mod Bahrain. Holdene fulgtes ad i et opskruet tempo, hvor målmændene blev sat helt af. 4-4 stod der efter fire minutter. 7-7 og 13-13 kom der også til at stå på måltavlen, inden kroaterne trak en lille smule fra ved pausen. Her førte favoritterne med 17-16. I anden halvleg fortsatte Kroatien i et højt tempo, mens spillerne fra Bahrain i store perioder var fraværende både offensivt og defensivt. 28-21 stod der med et kvarter igen, og derfra indledte Kroatien en decideret måljagt i håbet om at gå videre på bekostning af Danmark. Men bedst som kroaterne var ved at bringe sig op på de 15-16 mål, der ville skabe spænding om Danmarks videre færd som toer i gruppen, meldte Aron Kristjanssons hold sig ind i kampen igen. Bahrain fik reduceret et par gange, og så endte kroaterne med at vinde med 11 mål. Dermed kan Danmark som nævnt indledningsvist tåle at tabe med 10 mål til Egypten og stadig gå videre som nummer to i gruppen. Hvis Danmark taber med 11, afhænger det af antal scorede mål. Men Danmark kan selvfølgelig også ‘bare’ slå Egypten og gå videre som etter i gruppen. Efter mellemrunden afvikles VM-turneringen med kvartfinaler, semifinaler og finale.

Kroatien var et stykke fra at slå Bahrain så stort, at kroaterne ville bringe Danmarks avancement fra mellemrunden i fare.

Der skal en gedigen overraskelse til, hvis Danmark ikke skal spille VM-kvartfinale på onsdag.

Faktisk kan de dobbelte verdensmestre tåle at tabe med 10 mål til Egypten, efter Kroatien ‘kun’ slog Bahrain 43-32.

– Vi har ingen chance for at gå videre nu. Vi skulle have vundet med 20 mål, så ville vi have en chance, siger den kroatiske stjerne Domagoj Duvnjak til TV 2 SPORT.

– Inden kampen havde jeg det sådan, at jeg ville være rolig, så længe Kroatien ikke vandt med mere end 15 mål. Facit blev en sejr på 11, og det er fint nok for Danmark, siger TV 2 SPORTs håndboldekspert Rasmus Boysen.

Se Danmarks sidste mellemrundekamp på TV 2 og TV 2 PLAY. Kampen begynder klokken 20.30.

Kroatien vs. Bahrain

43-32

(17 – 16)

TopscorerHoldSpiller(e)MålKroatienFilip GlavasIvan Martinovic11 målBahrainQasim Qambar7 mål

UdvisningerHoldUdvisningerKroatien3Bahrain4

I den første del af opgøret var Kroatien slet ikke så dominerende, som de endte med at være i slutningen af kampen mod Bahrain.

Holdene fulgtes ad i et opskruet tempo, hvor målmændene blev sat helt af.

4-4 stod der efter fire minutter. 7-7 og 13-13 kom der også til at stå på måltavlen, inden kroaterne trak en lille smule fra ved pausen. Her førte favoritterne med 17-16.

Bahrain får scoret det sidste mål i første halvleg. De går derfor til halvleg bagud med ét mål. Video: TV 2 SPORT

I anden halvleg fortsatte Kroatien i et højt tempo, mens spillerne fra Bahrain i store perioder var fraværende både offensivt og defensivt.

28-21 stod der med et kvarter igen, og derfra indledte Kroatien en decideret måljagt i håbet om at gå videre på bekostning af Danmark.

Men bedst som kroaterne var ved at bringe sig op på de 15-16 mål, der ville skabe spænding om Danmarks videre færd som toer i gruppen, meldte Aron Kristjanssons hold sig ind i kampen igen. Bahrain fik reduceret et par gange, og så endte kroaterne med at vinde med 11 mål.

Dermed kan Danmark som nævnt indledningsvist tåle at tabe med 10 mål til Egypten og stadig gå videre som nummer to i gruppen. Hvis Danmark taber med 11, afhænger det af antal scorede mål. Men Danmark kan selvfølgelig også ‘bare’ slå Egypten og gå videre som etter i gruppen.

Efter mellemrunden afvikles VM-turneringen med kvartfinaler, semifinaler og finale.

 Nu kan det næsten ikke gå galt for Danmark TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder