lørdag, januar 28, 2023

Nikolaj Jacobsen jubler over historisk sejr

Den danske VM-fest fortsætter ufortrødent. Onsdag aften var det Ungarn, der stod for tur, og den velsmurte danske maskine tromlede videre. I sidste ende blev det til en dansk storsejr på 40-23 over Ungarn. Dermed er Danmark semifinaleklar efter en historisk præstation. Det faktum vækker selvsagt begejstring i den danske lejr, hvor landstræner Nikolaj Jacobsen kort efter slutfløjt var meget tilfreds med sit mandskab. – Jeg synes, at for at man skal gøre det nemt, skal man også spille rigtig godt. Og det synes jeg, vi gør i dag. Vi dækker fremragende op, og Niklas står virkelig godt og straffer alle deres fejl. Vi vandt den fysiske kamp defensivt også via stor disciplin og en god fight, fortæller Nikolaj Jacobsen til DR efter slutfløjt. Uddybende forklarer landstræneren, at han også er glad for offensiven i dagens kamp, hvor det blev til hele 40 danske scoringer. Fredag skal Danmark igen i aktion, når semifinalen venter. Det kan blive et opgør i Gdańsk i Polen, men kan også blive et nyt opgør på svensk grund. Det afhænger af udfaldet af Sveriges kvartfinale opgør mod Egypten, der spilles klokken 20:30. Det opgør kan ses direkte på TV 2 PLAY. Danmark skal enten møde Norge eller Spanien i semifinalen. Det opgør er i skrivende stund gået i forlænget spilletid.

Nikolaj Jacobsens mandskab leverede endnu en overbevisende indsats, og dermed er det stadigvæk muligt for Danmark at vinde VM for tredje gang i streg.

Den danske VM-fest fortsætter ufortrødent.

Onsdag aften var det Ungarn, der stod for tur, og den velsmurte danske maskine tromlede videre. I sidste ende blev det til en dansk storsejr på 40-23 over Ungarn. Dermed er Danmark semifinaleklar efter en historisk præstation.

Det faktum vækker selvsagt begejstring i den danske lejr, hvor landstræner Nikolaj Jacobsen kort efter slutfløjt var meget tilfreds med sit mandskab.

– Jeg synes, at for at man skal gøre det nemt, skal man også spille rigtig godt. Og det synes jeg, vi gør i dag. Vi dækker fremragende op, og Niklas står virkelig godt og straffer alle deres fejl. Vi vandt den fysiske kamp defensivt også via stor disciplin og en god fight, fortæller Nikolaj Jacobsen til DR efter slutfløjt.

Uddybende forklarer landstræneren, at han også er glad for offensiven i dagens kamp, hvor det blev til hele 40 danske scoringer.

Danmark vs. Ungarn

40-23

(21 – 12)

TopscorerHoldSpiller(e)MålDanmarkMathias Gidsel9 målUngarnRichard Bodo6 mål

UdvisningerHoldUdvisningerDanmark3Ungarn4

Fredag skal Danmark igen i aktion, når semifinalen venter. Det kan blive et opgør i Gdańsk i Polen, men kan også blive et nyt opgør på svensk grund. Det afhænger af udfaldet af Sveriges kvartfinale opgør mod Egypten, der spilles klokken 20:30.

Det opgør kan ses direkte på TV 2 PLAY.

Danmark skal enten møde Norge eller Spanien i semifinalen. Det opgør er i skrivende stund gået i forlænget spilletid.

 Nikolaj Jacobsen jubler over historisk sejr TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder