torsdag, maj 23, 2024

Nemme lån

Vi definerer de nemme lån som kreditter, du kan ansøge om 24 timer i døgnet, får hurtigt svar på – og som stiller få krav til dig om sikkerhed (pant) for lånet eller oplysninger om, hvad du skal bruge dine penge til.

Modsat bankerne er der ikke nogen nærgående spørgsmål, fordømmende miner eller belærende bankrådgivere. Det er DIT liv, din afgørelse og dine penge, det handler om – og det bare være så nemt som muligt!

NÅR DET GÆLDER LÅN, SÅ BØR DU DOG ALTID TÆNKE DIG GODT OM. ET LÅN KAN FÅ STORE KONSEKVENSER FOR DIN FREMTID, HVIS IKKE DU KAN TILBAGEBETALE. VORES RÅD ER DERFOR, AT DU ALTID SKAL FORSØGE AT SPARE OP TIL DET, DU ØNSKER DIG FREMFOR AT LÅNE.

Lån nemme penge

Hvem ønsker ikke at låne nemme penge og få dem med det samme? Hvem ønsker, at ansøgningsprocessen skal vare dage eller uger? Lån nemme penge kan kun lade sige gøre ét sted, og det er online! Lån penge og få dem med det samme, klik her, og det er både, når vi snakker SMS lån, hurtig lån eller kviklån. Du finder hele paletten af nemme online i ovenstående oversigt, hvor vi sammenligner de mange gode og nemme lån, der findes på lånemarkedet.

Lån penge let

Lån penge gennem Trygt.dk let foregår ved hjælp af de hurtige lån med NemID, som har overflødiggjort hele den tunge ansøgningsproces, som de fleste kender til. Skulle du ansøge om penge i en fysisk bank, ville de kræve et budget, lønseddel, årsopgørelse osv. Alt sammen dokumenter som kan tage timer og måske dage at fremskaffe og færdiggøre – og det er ikke let, det er komplekst og besværligt.

Hurtige lån med NemID, det er definationen af at låne penge let. For det eneste, du skal gøre, er at udfylde dine kontaktoplysninger med navn, adresse, telefonnummer og mail, og derefter underskriver du nemt låneansøgningen med dit NemID.

Hvad kan du låne til?

Det nemme svar er “Hvad som helst”. Men der er selvfølgelig mere at oplyse dig om, og det gør vi så her. Ved at kigge ned over overskrifterne her på siden, kan du få værdifuld information om, hvad du kan låne til, hvad du ikke bør låne til – og faktisk også links til alternativer til et nemt lån, der kan vise sig at være en endnu bedre løsning for dig.

Kan man låne til ferie og rejser?

Det kan du, og det er der faktisk mange, der gør. Naturligvis er det bedst at spare op til en charterferie eller en rejse, men meget ofte har rejseselskaberne jo gode HER OG NU tilbud, hvor du kan spare kassen på at slå til med det samme. Hvis du altså har pengene. Og har du ikke det, kan et nemt lån redde dig en billig ferie på afbetaling.

Kan man låne til gammel gæld?

Ja – der er ikke nogen, der blander sig i, hvad du skal bruge lånet til. Men det er i langt de fleste tilfælde ikke en god ide at tage et lån for at betale et andet af. Der er dog undtagelser – for eksempel kan det jo være, at du har et ældre lån med en meget høj rente, og at du nu kan låne til en meget lavere rente. Regn på det – og er der penge at spare, er det bare at gøre det.

Kan man låne til ny mobil?

Det kan du, og det er der faktisk mange, der gør. Selvom for eksempel den nye iPhone X koster omkring 10.000 kroner, er der jo mange andre iPhone og Samsung, der koster meget mindre. Og et lån til en mobiltelefon på for eksempel 5-6000 kroner er hurtigt og nemt at få, og det er hurtigt betalt tilbage.

Kan man låne til uforudsete udgifter og regninger?

Ja, det kan du. Faktisk er det nok det, der mest tages nemme lån til: Pludselig strejker vaskemaskinen, en tandlægeregning, en mekanikerregning eller andet, der kommer som et lyn fra en klar himmel.

Hvem kan man låne nemt hos?

Langt de fleste danske lånefirmaer og lånebanker på nettet har gjort et stort stykke arbejde for at gøre det nemt at låne penge. Det er blandt mange andre firmaer som LånLet, L’Easy, Santander, Anna Finans og mange, mange flere. Til forskel fra den langsommelige og besværlige proces i almindelige banker går det nemt og lynhurtigt online. Nogle giver svar omgående (helt bogstaveligt), nogle giver svar i løbet af få minutter – og nogle ganske få tager en dag om at bevilge dig et nemt lån.

Hvad med et kreditkort?

Et kreditkort er en overset mulighed, som mange flere nemt kunne benytte sig. For eksempel et VISA fra Bank Norwegian. Det har den fordel, at hvis du betaler det skyldige beløb på den normale betalingsdag, er det 100% gratis! Ingen renter eller gebyrer overhovedet. Du kan ansøge gratis om et VISA fra Bank Norwegian herover, og så har du altid en stødpude, hvis du mangler penge.

Kan man optage nemme lån trods RKI?

Nemme lån trods RKI er ikke en mulighed her hos os, da vi simpelthen mener, at det er moralsk forkert. Renter og gebyrer på RKI lån er tårnhøje, så vores råd til dig er, at du for alt i verden bør undgå at optage denne type lån. Forsøg i stedet at komme af med din gæld i stedet for at grave din grav dybere.

FAQ

  • Hvad er et nemt lån?

Det er et lån, du kan få hurtigt – typisk på 1-2 timer – hvor der ikke er krav om sikkerhed, kautionist eller dokumentation.

  • Hvilket online lån er nemmest at få i dag?

Blandt de nemme lån kan nævnes Zaplo, L’easy og Ferratum. Du kan få lån fra dem alle her på siden med det samme!

  • Kan jeg få et nemt lån som arbejdsløs eller på kontanthjælp?

Ja, det kan du sagtens. Og der er ingen, der spørger, hvad du skal bruge pengene til.

Relaterede artikler

Seneste nyheder