søndag, maj 19, 2024

Nem og professionel parkeringsservice

Mange privatejede boligejendomme og kontorlejemål har tilknyttet parkeringspladser til de respektive beboere eller ansatte. Dette er en særlig service, som gør livet en hel del lettere, idet ejere, lejere, medarbejdere eller kunder ikke skal bruge tid på at lede efter parkeringspladser.

Samtidig er der en vis tryghed i at kunne stille sin bil tæt på boligen eller arbejdspladsen. Og det er rart at vide, at der altid er en ledig plads så man ikke kommer for sent på job eller skal bruge oceaner af tid eller penge på at få parkeret bilen.

Uvedkommende og hensynsløs parkering – et udbredt problem

Når man således har betalt for den service, det er at kunne parkere sin bil tæt på jobbet eller lejligheden, er det rigtig ærgerligt gang på gang at finde sin parkeringsplads optaget af biler, som intet har at gøre på matriklen.

Uautoriseret parkering er et stort problem for beboere og medarbejdere i ejendomme, som har deres beliggenhed i tæt bebyggede områder eller byzoner, eller tæt på attraktioner og interessepunkter. Selv om en bilist kun har sneget sig til gratis parkering i et kortere stykke tid, kan dette godt være til gene for en beboer, der kommer hjem eller en medarbejder, der skal møde ind på job.

Vedkommende må så set sig hensat til parkering på gaden eller langt væk fra parkeringspladsen – måske endda imod betaling. Og det kan man ikke rigtig byde folk, når denne service burde være inkluderet i deres lejemål.

Kom uautoriseret parkering til livs med hjælp fra et parkeringsselskab

Hvis du står som administrator af en ejendom, til hvilken der hører private parkeringspladser, bør du således lægge en indsats for at få has på parkeringssynderne. Andet kan du ganske enkelt ikke være bekendt.

Har du ikke mulighed for at etablere afspærring og adgangskontrol, bør du som minimum sørge for, at parkeringspladserne patruljeres og overvåges af parkeringsvagter, som kan udstede bøder. Du bør også sikre, at der er skiltet efter alle gældende forskrifter, så potentielle parkeringssyndere er advaret på forhånd – dette vil samtidig have en forebyggende effekt. Og til dette formål kan du med stor fordel vælge at alliere dig med et parkeringsselskab.

Hvilket parkeringsselskab skal jeg vælge?

Ønsker du en fleksibel og holdbar parkeringsløsning, kan du altid tage kontakt til det danske parkeringsfirma UnoPark. Hos UnoPark er du garanteret en på en og samme tid personlig og professionel service. Læs mere, og kontakt UnoPark direkte, ia hjemmesiden UnoPark.dk

Relaterede artikler

Seneste nyheder