torsdag, maj 23, 2024

Når du får brug for en bedemand i Aalborg

Afskeden med et nært og elsket familiemedlem er altid svært. Det oplever bedemanden i Aalborg hver eneste dag. For alle dødsfald har deres egen forhistorie, og den afdøde har haft en stor betydning for dem, som nu står efterladt i bedemandens butik. Derfor bliver jobbet aldrig en fast rutine.

Det er altid en trist begivenhed, når nogen træder ind i bedemandens butik i Aalborg. For døden er den sidste afsked med et nært og elsket familiemedlem, som måske har haft stor betydning hele livet for dem, som nu kommer ind i butikken og skal arrangere begravelsen, bisættelsen eller den borgerlige ceremoni.

Flere måder at blive begravet på

For i dag kan du også vælge en borgerlig ceremoni. Den foregår ikke i kirken, og kræver ikke deltagelse af en præst. Så har du ikke været medlem af folkekirken, kan du vælge denne begravelsesmetode.

Det gør det muligt at holde selve ceremonien hjemme i den afdødes have eller på et sted, hvor vedkommende elskede at komme, mens han eller hun var i live. Er det sidste tilfældet, kan bedemanden i Aalborg også stå for indhentelse af de nødvendige tilladelser til at afholde ceremonien på det pågældende sted.

Det samme gælder, hvis afdøde har ønsket at få sin aske spredt på havet eller nedsat sin urne på egen grund. Begge dele er mulige, men kræver en særlig tilladelse, som begravelsesforretningen også kan hjælpe med at indhente.

Kirken er stadig det mest almindelige

”Selv om vi får flere og flere borgerlige ceremonier, er kirken stadig det mest almindelige”, fortæller de hos Hejslet Begravelsesforretning. De har udover at være bedemænd i Aalborg, klik her også begravelsesforretninger i en lang række andre nordjyske byer som Frederikshavn, Hjørring, Hirtshals og Skagen.

Derudover finder du også den kompetente bedemandsforretning i Vodskov, Vester Hassing samt begravelsesforretning i Hals.

De mange begravelsesafdelinger kan stå for alt det praktiske med at anmelde og offentliggøre dødsfaldet, lige som de kan arrangere fremvisning af afdøde, hvis det ønskes.

Så det er ikke kun valg af blomster, kiste, urne, og hvordan ceremonien skal foregå, den moderne bedemand i Aalborg kan håndtere i dag.

Bedemanden i Aalborg anbefaler

Bedemanden i Aalborg anbefaler i øvrigt, at du gør det nemt for de efterladte, ved udfylde et særligt dokument, som de har liggende på Hejslet Begravelsesforretnings hjemmeside: Det hedder ”Min sidste vilje”.

Her kan du tage stilling til alle spørgsmål omkring din egen begravelse eller bisættelse. Så bliver det noget nemmere for dine efterladte, den dag det er dem, som står i den svære situation, som et besøg hos bedemanden altid er.

Kontakt Hejslet og hør nærmere på telefon 96149914

Relaterede artikler

Seneste nyheder