lørdag, januar 28, 2023

Murray var tydeligt irriteret i timelangt nattedrama: – Det er så respektløst

Klokken 04.05 om natten lokal tid i Melbourne kunne Andy Murray og Thanasi Kokkinakis takke hinanden for en maratondyst. Australian Open-kampen, der endte med at blive et nattedrama, blev servet i gang torsdag klokken 22.20 lokal tid, og efter fem tætte sæt kunne Murray brøle ud mod tilskuerne. Den 35-årige skotte vandt med cifrene 4-6, 6-7, 7-6, 6-3, 7-5 og skal i 3. runde af Grand Slam-turneringen møde Roberto Bautista-Agut fra Spanien. Murray tydeligt irriteret over nej til toiletpause I det, som endte med at blive Murrays længste tenniskamp nogensinde, blev en tabt serv af den australske hjemmebanefavorit Thanasi Kokkinakis i slutningen af femte sæt den tidligere femdobbelte Australian Open-finalists billet videre til turneringens 3. runde. Murray var nede 0-2 i sæt i starten af opgøret, men spillede sig tilbage på 2-2. Før femte sæt var Murray tydeligt irriteret over, at han ikke kunne få lov til at gå på toilettet. Den tidligere verdensetter og Grand Slam-vinder havde allerede brugt sin pause, men dommeren i tårnet ved siden af banen fik for rullende kameraer at vide, hvor utilfreds Murray var. – Det er så respektløst, at arrangørerne har os herude til klokken 3 om natten, og vi så ikke engang kan få lov til at gå på toilettet, lød det fra Andy Murray. Over ti timers tennis på to dage De to natteravne byttede point i serverens favør frem til stillingen 5-5 i det afgørende femte sæt. Ved stillingen 3-3 var kampen ved at tippe til Murrays fordel. Med tre break points kunne briten bryde den australske serv, men Kokkinakis ville det anderledes og vandt det ubarmhjertigt lange parti. Igen ved stillingen 5-5 havde Murray breakpoints. Denne gang brød Murray serven og bragte sig foran 6-5. Murray var også på banen i små fem timer i første runde mod Matteo Berrettini for to dage siden, og runder derfor ti timers tennis på to dage. Kampen mellem Murray og 26-årige Kokkinakis varede præcis 5 timer og 45 minutter – den næstlængste kamp i Australian Opens historie.

Den skotske tennisspiller Andy Murray slog Thanasi Kokkinakis fra Australien i 2. runde af Australian Open. Kampen varede næsten seks timer.

Præcis klokken 04.06 om natten lokal tid i Melbourne kunne Andy Murray og Thanasi Kokkinakis takke hinanden for en maratondyst.

Australian Open-kampen, der endte med at blive et nattedrama, blev servet i gang lidt efter klokken 22.00 lokal tid og efter fem tætte sæt kunne Murray bryde ud i jubel.

35-årige Murray vandt med cifrene 4-6, 6-7, 7-6, 6-3, 7-5 og skal i 3. runde af Grand Slam-turneringen møde Roberto Bautista-Agut fra Spanien.

Kampen mellem Murray og 26-årige Kokkinakis varede 5 timer og 50 minutter. Efter at have vundet 4. sæt var skotten sur over, at han ikke måtte gå på toilettet.

– Det er så respektløst, at arrangørerne har os herude til klokken 3 om natten, og vi så ikke engang kan få lov til at gå på toilettet, lød det fra skotten, der havde opbrugt sin tildeling af tissepauser.

Andy Murray var næsten hele følelsesregisteret igennem i kampen mod Thanasi Kokkinakis. Foto: Carl Recine / Ritzau Scanpix

Opdateres …

 Murray var tydeligt irriteret i timelangt nattedrama: – Det er så respektløst TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder