lørdag, januar 28, 2023

Mor og to børn på 11 og 14 år fundet døde

En kvinde og hendes to børn er søndag fundet døde i landsbyen Vejrumbro øst for Viborg.

Der er tale om en 49-årig kvinde og to børn på henholdsvis 11 og 14 år.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

I en pressemeddelelse skriver politiet, at deres foreløbige efterforskning tyder på, at der ikke har været andre end kvinden og hendes to børn involveret i forbindelse med dødsfaldene.

– Vores foreløbige efterforskning tyder på, at kvinden formentlig har dræbt de to børn for derefter formodentlig at slå sig selv ihjel, siger vicepolitiinspektør Jim Hansen, der er leder af den centrale efterforskningsafdeling hos Midt- og Vestjyllands Politi.

De er dog påpasselige med at konkludere noget for tidligt, og politiet efterforsker derfor sagen som enhver anden drabssag, hvor de kigger i flere retninger, lyder det.

Ifølge pressemeddelelsen fik politiet en anmeldelse klokken 14.26 om nogle mistænkelige dødsfald i Vejrumbro.

Det var en bekendt til familien, der fandt de afdøde og alarmerede politiet.

Efterforskningen fortsætter

Midt- og Vestjyllands Politi har hele eftermiddagen og aftenen arbejdet i området med blandt andet hundepatruljer og kriminalteknikere for at klarlægge de nærmere omstændigheder for dødsfaldene.

En stor del af Østervangsvej i Vejrumbro er fortsat spærret af, mens politiet arbejder på stedet.

Det er for tidligt at sige, hvor længe undersøgelserne vil stå på, men også mandag vil politiets efterforskere være til stede.

For at tage hånd om den utryghed, der lokalt kan være efter hændelsen, vil lokalpolitiet i Viborg tage initiativ til et møde mandag aften for beboerne i Vejrumbro. Det skriver de i pressemeddelelsen.

– Det er naturligvis en sag, der påvirker og ryster et lille lokalsamfund dybt. Derfor vil vi i samarbejde med lokale kræfter arrangere et møde for byens beboere, hvor også vi fra politiet vil være til stede, siger vicepolitiinspektør Christian Toftemark, leder af lokalpolitiet i Viborg.

De nærmeste pårørende er underrettet.

Foreløbigt er der ikke noget, der tyder på, at andre personer end de afdøde har været involveret, lyder det fra politiet.

En kvinde og hendes to børn er søndag fundet døde i landsbyen Vejrumbro øst for Viborg.

Der er tale om en 49-årig kvinde og to børn på henholdsvis 11 og 14 år.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Foreløbigt er der ikke noget, der tyder på, at andre personer end de afdøde har været involveret, skriver de.

Pressemedarbejder ved Midt- og Vestjyllands Politi, Mette Quistgaard, oplyser til TV 2, at politiet tog derud søndag eftermiddag, fordi de fik en anmeldelse om et “mistænkeligt dødsfald”.

Mette Quistgaard fortæller, at politiet og kriminalteknikere stadig arbejder på stedet, hvor de laver flere undersøgelser.

– Vi efterforsker stadig, og vi er derfor påpasselige med at konkludere noget, siger hun.

De nærmeste pårørende er underrettet.

TV Midtvests reporter, Mikkel Eskelund, er til stede i Vejrumbro. Han fortæller, at der er tale om en stor politiaktion, hvor både almindeligt politi, retsteknikere og politihunde er til stede.

– Øjenvidner fortælle, at hændelsen begyndte ud på eftermiddagen, omkring klokken 15.30-16.00, hvor de så en politibil suse forbi. Kort efter så de også en helikopter lande her, fortæller Mikkel Eskelund.

 

https://tv2.dk/

Relaterede artikler

Seneste nyheder