torsdag, september 21, 2023

Mohoric afviser sig selv som den bedste nedkører: Han er bedre end mig

I cykelsporten er Matej Mohoric kendt for sin imponerende nedkørselsteknik, og han anses af mange som verdens bedste nedkører. Men sloveneren selv ser en anden rytter som den bedste.

I cykelsporten er Matej Mohoric kendt for sin imponerende nedkørselsteknik, og han anses af mange som verdens bedste nedkører. Men sloveneren selv ser en anden rytter som den bedste.

Se afslutningen på Milano-Sanremo 2022

Matej Mohoric (Bahrain Victorious) har hentet et utal af sejre ved hjælp af sine sublime nedkørselsevner.

Stærkest i hukommelsen hos de fleste står sejren i årets Milano – Sanremo, hvor han slog hullet med en rasende fart på nedkørslen fra Poggio og triumferede på Via Roma.

Men selv med den vanvidsnedkørsel i baghovedet, afviser den slovenske cykelakrobat at kalde sig selv for den bedste i verden til disciplinen.

”Nej, jeg er bestemt ikke den bedste. Jeg synes, jeg er ret god, men nej, jeg er ikke den bedste, der er andre, der er bedre og hurtigere end mig,” slår Mohoric fast med syvtommers søm i et interview med Cycling Weekly.

Han fremhæver derimod særligt én anden rytter, som han mener har større evner på cyklen, når det går ned ad bakke med op imod 100 kilometer i timen.

”Så er Tom Pidcock selvfølgelig ret hurtig,” vurderer Bahrain-stjernen, inden han tilføjer et par andre ryttere: ”Julian Alaphilippe er ret god, og nogle sprintere er ret specielle.”

De rosende ord om multitalentet Tom Pidcock (Ineos Grenadiers) kommer blandt andet på baggrund af det show han viste på vej ned fra Col du Galibier på 12. etape af Touren.

Her lukkede han størstedelen af hullet til udbruddet og stormede forbi Chris Froome og Matis Louvel i de tynde luftlag.

Se eller gense Pidcocks vanvidsnedkørsel herunder:

 

Relaterede artikler

Seneste nyheder