torsdag, maj 23, 2024

Mobilabonnement til erhverv

Al kommunikation i en virksomhed kan ikke ske udelukkende over e-mails – eller: Jo, det kan det vel godt, men nogle gange har du brug for at kunne få svar i realtid, og mange kunder sætter også pris på at kunne snakke over telefonen, da misforståelser nemt kan forekomme over mail. Dit firma bør derfor få et mobilabonnement, hvor du bl.a. skal tage stilling til antallet af GB-data, som I skal have.

Hvad er ellers værd at vide ved valg af mobilabonnement til erhverv? Læs mere her.

Får du fri tale mellem Danmark og EU?

Ved valg af erhvervsabonnement mobil skal du også vide, hvor mange samtaler du nu regner med at have med folk uden for Danmarks grænser. Abonnementer varierer nemlig, når det kommer til, om de giver dig fri tale mellem EU-lande. Herunder kan der være forskel på, om et abonnement vil give fri tale fra Danmark til andre EU-lande, eller om det kun vil give fri tale mellem andre EU-lande.

5G-dækning finder du i det meste af landet

5G-dækning giver hurtigere overførsel af data, så hvis du har medarbejdere, der skal kunne arbejde fra deres computer flere forskellige steder i Danmark og EU og som ikke altid har adgang til et kontor, kan det være en stor fordel at se på en god datapakke og anskaffe jer nogle mobiler med adgang til 5G.

Se dine kollegers status – har de travlt med noget andet?

Nu vil der til et erhvervsabonnement være nogle særlige features, du ønsker at få adgang til. Bl.a. kan det være, du ønsker at kunne se kollegers status på mobilen, så du ikke ringer en kollega op, når de har travlt. Sådan en feature kan gøre en stor forskel, hvad angår at reducere antallet af spildte opkald. Den giver også indsigt i, hvem kunder ikke bør omstilles til, da ventetiden ville blive for lang.

Vælg det rette mobilabonnement til erhverv

Hvis du har en masse ansatte, der ringer til eller besvarer opkald fra kunder, skal du have fundet en løsning, der giver dig de data, den hastighed og den indsigt i ansattes travlhed, som du måtte have brug for. Gå på nettet – sammenlign forskellige erhvervsabonnementers priser og fordele. Måske behøver du ikke vælge den allerdyreste løsning – især ikke hvis du udelukkende har danske kunder.

Gør firmaets udgifter til telefoni overskuelige og nemme at budgettere for med et abonnement.

Relaterede artikler

Seneste nyheder