torsdag, maj 23, 2024

Metropol Shoppingcenter

Har du fået nok af online shopping? Gætte dig frem til størrelse for derefter at sende pakker retur? Du foretrækker at shoppe i fysiske butikker, hvor du kan prøve tøjet på, men tanken om at skulle byen rundt efter dine yndlingsbutikker afholder dig. Kan du genkende det?

I Metropol Shoppingcenter har man samlet alle de bedste butikker i Nordjylland, hvorfor du kan være sikker på at finde alt fra bolig, elektronik og dagligvarer, til sko, sport og fritid, dame- og herremode, tilbehør og personlig pleje under ét og samme tag. Metropol Shoppingcenter er et aldeles attraktivt shopping center med mange butikker i Hjørring og med en helt central beliggenhed med indgang gågaden, hvorfor nordjyderne strømmer til for at gøre gode køb.

Hele Vendsyssels shoppingmekka

Metropol Shoppingcenter har hele 40 forskellige butikker, du kan gå på opdagelse i, hvorfor du ikke behøver at gå andetsted for at finde netop det, du mangler, og det er med stor sandsynlighed afgørende for deres kåring som Danmarks bedste shoppingcenter under 25.000 m2.

Metropol Shoppingcenter har dog masser af kvadratmeter, du kan boltre dig på – faktisk hele 15.000m2, hvorpå man har samlet de mest populære butikker i Nordjylland. Ikke alene gør det Metropol Shoppingcenter til landets bedste – det gør samtidig Metropol Shoppingcenter til Vendsyssels største.

Ikke desto mindre, har du masser af tid til at udforske og finde inspiration i shoppingcentrets mange butikker, da Metropol Shoppingcenter tilbyder hele 3 timers gratis parkering. Du kan derfor bekymringsløst slå dig løs i alletiders shoppingcenter, der har alt til børn og voksne.

Aktiviteter for hele familien – året rundt

Metropol Shoppingcenter har altid været omtalt som meget familievenligt, da der er plads til livet. Derfor er der også flere puslerum, du som familie kan finde dig til rette i, når sulten melder sig.

Når familien er klar igen, har Metropol Shoppingcenter et hav af hyggelige aktiviteter og events at tilbyde, heraf underholdende optrædener fra X-factor-deltagere, MGP-vindere og personligheder fra film og TV, der deler ud af deres historier.

Der er aktiviteter året rundt for både børn og voksne, hvorfor Metropol Shoppingcenter ikke blot er et shoppingcenter. Det er et samlingspunkt med oplevelser af flere slags til timevis af underholdning.

Relaterede artikler

Seneste nyheder