søndag, maj 19, 2024

Mad ud af huset i Nordjylland

Skal du holde fest for venner og familie, så kan det være et stort arbejde at stå for for- og tilberedelse af al maden, der skal til. Og mad skal der til, ellers er det ikke en fest. Bor du, i Nordjylland, er der masser af muligheder for at bestille maden udefra, og få den leveret eller selv at hente den.

Efter en tid med forsamlingsforbud og andre restriktioner vil vi gerne mødes og holde fester igen. Og hvad enten du skal holde grillfest, grisefest, konfirmation, bryllup eller en hvilken som helst anden fest, så skal der være mad – masser af mad – så gæsterne kan føle sig velkomne og godt trakteret. Det er et kæmpe arbejde, der er uoverskueligt for de fleste. Men det er der råd for. Og flere og flere får øjnene op for muligheden for at bestille mad udefra.

”Vi får bestillinger på alt fra brunch til den store bryllupsmiddage med tre retter mad og skrub af mad”, beretter Morten Thomsen, medejer af Møllehuset i Asaa, Nordjylland. ”Ja”, fortsætter Anders Rohbrandt Berthelsen, den anden medejer, ”og vi kan levere mad til op til 800 personer”.

Du kan bestille al mad ud af huset

Der er ingen grænser for, hvilke typer af mad du kan bestille udefra. Det kan være alt fra smørrebrød over hverdagsmad, som f.eks. dansk bøf med sovs og kartofler og bløde løg, til overdådige festmåltider som, f.eks. kalveryg eller ryg af krondyr med alt hvad dertil hører.

Det er kun din fantasi – og pengepung – der sætter grænsen for, hvad du kan bestille og hvor mange retter.

”Vi har nogle gange kunder, som ikke rigtig ved, hvad de skal servere for deres gæster. Så sammensætter vores dygtige kok en menu – selvfølgelig sammen med kunderne”, fortæller Morten Thomsen. Læs mere om Møllehuset Asaas madudbringning i Nordjylland på deres side om mad ud af huset.

Lækker mad

Vi har besøgt flere steder i Nordjylland, der leverer mad ud af huset, og ikke alene set nogle af deres anretninger, men også smagt på nogle af dem. Og det er umanerligt lækkert – både for øjet og for smagsløgene hos Møllehuset Asaa.

Så skal du holde fest, kan vi varmt anbefale, at du bestiller maden udefra. Det er en ren win-win-situation, for du kan være sammen med dine gæster og samtidig servere lækker mad.

HUSK, har du ikke selv mulighed for at huse dine gæster, lægger Møllehuset Asaa gerne en af de mange skønne selskabslokaler til. Se mere på hjemmesiden, hvis du søger selskabslokaler i Nordjylland til konfirmation, bryllup og fødselsdag.

Relaterede artikler

Seneste nyheder