lørdag, januar 28, 2023

Landstræners kommentar får studie til at bryde ud i grin

Se en masse VM direkte på TV 2 PLAY. Se sendeplanen her. Budskabet er rimelig klart. – Jeg spiller for at vinde. Jeg har sagt det tusind gange. Jeg bruger de folk, jeg skal bruge til at vinde. Om det er smalt, bredt, tykt, langt. Det rager mig en papand. Jeg spiller for at vinde. Sådan lød det fra Nikolaj Jacobsen efter lørdagens sejr på 33-24 over USA. Svaret kom til spørgsmålet om, hvorvidt landstræneren vil spille smalt mod Egypten i den sidste mellemrundekamp – ligesom han gjorde det mod Kroatien torsdag. Formuleringen fik TV 2s studie til at bryde ud i grin. – Tykt og langt?, spurgte håndboldekspert Claus Møller Jakobsen grinende til det, der blev landstrænerens sidste ord i interviewet. Dansk sjuskeri – men kvartfinalen lurer Spillere som Mathias Gidsel og Magnus Saugstrup har spillet adskillige minutter ved verdensmesterskabet. Begge fik et hvil i lørdagens sejr over USA. Mens Saugstrup sad helt ude, kom Gidsel på banen mod slutningen af de to halvlege. Spillere som Mikkel Hansen og Simon Pytlick så heller ikke banen i det etablerede spil, men ifølge Nikolaj Jacobsen skyldtes de mange fejl, der sneg sig ind hos Danmark, ikke spillervalget. Det handlede om noget mentalt. – Vi starter egentlig ganske udmærket, men vi mangler koncentration. Vi giver dumme chancer væk, og det er et spørgsmål om at kunne koncentrere sig, sagde Nikolaj Jacobsen efter kampen mod amerikanerne. Den manglende koncentration betød, at Danmark og USA spillede helt lige op i anden halvleg, der endte 15-14 i dansk favør. Alligevel fik de danske håndboldherrer hevet en nimålssejr i land. Sejrens størrelse kan få betydning for Danmarks kvartfinale-muligheder. I den sidste mellemrundekamp venter Egypten – se alle scenarierne inden opgøret her. Danmark møder egypterne mandag aften. Kampen starter 20.30 og kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY.

Nikolaj Jacobsen vil vinde for enhver pris. Det understregede han med en kommentar, der kom bag på TV 2s håndboldstudie.

Se en masse VM direkte på TV 2 PLAY. Se sendeplanen her.

Budskabet er rimelig klart.

– Jeg spiller for at vinde. Jeg har sagt det tusind gange. Jeg bruger de folk, jeg skal bruge til at vinde. Om det er smalt, bredt, tykt, langt. Det rager mig en papand. Jeg spiller for at vinde.

Sådan lød det fra Nikolaj Jacobsen efter lørdagens sejr på 33-24 over USA. Svaret kom til spørgsmålet om, hvorvidt landstræneren vil spille smalt mod Egypten i den sidste mellemrundekamp – ligesom han gjorde det mod Kroatien torsdag.

Formuleringen fik TV 2s studie til at bryde ud i grin.

– Tykt og langt?, spurgte håndboldekspert Claus Møller Jakobsen grinende til det, der blev landstrænerens sidste ord i interviewet.

Spillere som Mathias Gidsel og Magnus Saugstrup har spillet adskillige minutter ved verdensmesterskabet. Begge fik et hvil i lørdagens sejr over USA.

Mens Saugstrup sad helt ude, kom Gidsel på banen mod slutningen af de to halvlege.

Spillere som Mikkel Hansen og Simon Pytlick så heller ikke banen i det etablerede spil, men ifølge Nikolaj Jacobsen skyldtes de mange fejl, der sneg sig ind hos Danmark, ikke spillervalget. Det handlede om noget mentalt.

– Vi starter egentlig ganske udmærket, men vi mangler koncentration. Vi giver dumme chancer væk, og det er et spørgsmål om at kunne koncentrere sig, sagde Nikolaj Jacobsen efter kampen mod amerikanerne.

USA vs. Danmark

24-33

(10 – 18)

TopscorerHoldSpiller(e)MålUSASam Hoddersen5 målDanmarkLukas Jørgensen8 mål

UdvisningerHoldUdvisningerUSA4Danmark2

Den manglende koncentration betød, at Danmark og USA spillede helt lige op i anden halvleg, der endte 15-14 i dansk favør. Alligevel fik de danske håndboldherrer hevet en nimålssejr i land.

Sejrens størrelse kan få betydning for Danmarks kvartfinale-muligheder. I den sidste mellemrundekamp venter Egypten – se alle scenarierne inden opgøret her.

Danmark møder egypterne mandag aften. Kampen starter 20.30 og kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY.

VM gruppe GPositionHoldnavnKVUTFI+/-P1Egypten33009657+3962Kroatien32019877+2143USA310266102-3624Marokko30037094-240

Se stillingen

 Landstræners kommentar får studie til at bryde ud i grin TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder