lørdag, januar 28, 2023

Landin tog ordet og delte ønske med fans

Hvis ikke taget allerede var i gang med at lette i Malmö Arena, gjorde Niklas Landin umiddelbart efter den vigtige sejr over Egypten sit bedste for, at det skete. Efter at have taget en masse bolde under kampen tog han denne gang mikrofonen og talte direkte til publikum i den udsolgte arena. – I har været helt fantastiske. Det har været som at spille på dansk jord, lød det blandt andet fra Landin, hvis ord medførte højlydt begejstring på lægterne. Håber på fortsat opbakning Den 34-årige målmand havde også et ønske til de danske fans i Malmø: – Jeg håber, I tager turen med videre – jeg ved, det bliver svært for mange, men fra hele holdets side: tusind, tusind tak. Det har været fantastisk at spille her i Malmø, lød det fra Landin. Danmarks vej mod finalen i Stockholm kan blive over Gdansk i Polen. Det kan du læse mere om her. Første opgave bliver i Tele2 Arena i Stockholm, hvor Ungarn venter på onsdag i VM-kvartfinalen.

Selvom det bliver mere vanskeligt, håber Niklas Landin, at de danske fans vil tage turen til Danmarks resterende VM-kampe.

Hvis ikke taget allerede var i gang med at lette i Malmö Arena, gjorde Niklas Landin umiddelbart efter den vigtige sejr over Egypten sit bedste for, at det skete.

Efter at have taget en masse bolde under kampen tog han denne gang mikrofonen og talte direkte til publikum i den udsolgte arena.

– I har været helt fantastiske. Det har været som at spille på dansk jord, lød det blandt andet fra Landin, hvis ord medførte højlydt begejstring på lægterne.

Den 34-årige målmand havde også et ønske til de danske fans i Malmø:

– Jeg håber, I tager turen med videre – jeg ved, det bliver svært for mange, men fra hele holdets side: tusind, tusind tak. Det har været fantastisk at spille her i Malmø, lød det fra Landin.

Danmarks vej mod finalen i Stockholm kan blive over Gdansk i Polen. Det kan du læse mere om her.

Niklas Landin talte til fansene efter sejren over Egypten, og det var meget populært. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Første opgave bliver i Tele2 Arena i Stockholm, hvor Ungarn venter på onsdag i VM-kvartfinalen.

Egypten vs. Danmark

25-30

(12 – 17)

TopscorerHoldSpiller(e)MålEgyptenMohab Abdelhak6 målDanmarkMathias GidselSimon Pytlick8 mål

UdvisningerHoldUdvisningerEgypten5Danmark4

 Landin tog ordet og delte ønske med fans TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder