lørdag, januar 28, 2023

Lampard færdig i Everton

To Premier League-klubber. To fyringer. Sådan lyder Frank Lampards statistik på øverste niveau, efter han mandag er stoppet i Everton. Hans trænerteam med Joe Edwards, Paul Clement, Ashley Cole og Chris Jones forlader også klubben, mens målmandstræner Alan Kelly fortsætter. Det skriver Everton på sin hjemmeside. Her fremgår det også, at Paul Tait og Leighton Baines er udnævnt som midlertidige afløsere for Lampard. – Frank og hans teams engagement og dedikation har været eksemplarisk i hele deres tid i klubben, men de seneste resultater og den nuværende placering i ligaen har ført til denne hårde beslutning, skriver klubben. Nederlag på nederlag Frank Lampard er nok bedst kendt som et klubikon i Chelsea og engelsk landsholdsspiller. Efter sin aktive karriere som midtbanespiller indledte han sin trænerkarriere i Derby, hvorefter han vendte hjem til Chelsea, der valgte at stoppe samarbejdet i utide på grund af dårlige resultater. Lampard kom til Everton i januar 2022. Hans første halve år blev sluttet af som nummer 16 i Premier League, men i denne sæson ser det endnu værre ud for traditionsklubben. I de seneste 12 kampe har Everton kun vundet én og spillet to uafgjort. Resten er tabt. Efter 20 kampe har Everton blot fået 15 point. Det rækker til en placering som nummer 19 ud af 20 hold. De tre dårligste hold rykker ud af Premier League.

Everton har sagt farvel til klubbens manager, Frank Lampard.

To Premier League-klubber. To fyringer.

Sådan lyder Frank Lampards statistik på øverste niveau, efter han mandag er stoppet i Everton.

Hans trænerteam med Joe Edwards, Paul Clement, Ashley Cole og Chris Jones forlader også klubben, mens målmandstræner Alan Kelly fortsætter.

Det skriver Everton på sin hjemmeside. Her fremgår det også, at Paul Tait og Leighton Baines er udnævnt som midlertidige afløsere for Lampard.

– Frank og hans teams engagement og dedikation har været eksemplarisk i hele deres tid i klubben, men de seneste resultater og den nuværende placering i ligaen har ført til denne hårde beslutning, skriver klubben.

Frank Lampard er bedst kendt som et klubikon i Chelsea.

Efter sin aktive karriere indledte han sin trænerkarriere i Derby, hvorefter han vendte hjem til Chelsea, der dog valgte at stoppe samarbejdet i utide.

Lampard kom til Everton i januar 2022. Hans første halve år blev sluttet af som nummer 16 i Premier League, men i denne sæson ser det endnu værre ud for traditionsklubben.

I de seneste 12 kampe har Everton kun vundet én gang og spillet to uafgjort. Resten er tabt.

Efter 20 kampe har Everton blot fået 15 point. Det rækker til en placering som nummer 19 ud af 20 hold. De tre dårligste hold rykker ud af Premier League.

 Lampard færdig i Everton TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder