fredag, april 19, 2024

Læs om fordelene ved hulmursisolering

Hvad vil det overhovedet sige at efterisolere i første omgang? Og hvorfor er det netop en hulmursisolering du bør vælge frem for andre former for isolering?

Spørgsmålene kan være mange, når det kommer til fagtermer omhandlende vedligeholdelse og servicering af din bolig. Ikke mindst bekymringerne der strømmer til i takt med tanker om økonomi og opvarmning med eksempelvis varmepumpe: Priser og tilbud. Du ønsker kun at sikre tag, vægge og andre bærende facader i dit hus bedst muligt, men hvad er den bedste og mest langsigtede løsning?

DN Isolering er det gode valg for dig, der ønsker en effektiv, langtidsholdbar og miljørigtig efterisolering. Her isolerer erfarne håndværkere med papirisolering i hulrummet mellem yder- og indervæggen, for at sikre dit hus holder bedst på varmen. Men hvad betyder det egentlig for dig? Det kan du læse mere om her.

Få et bedre indeklima med hulmursisolering

En hulmursisolering vil helt konkret betyde for dig, at din bolig bedre kan stå i mod kulden i de kolde vintermåneder. Isoleringen gør altså at kulden holdes ude og varmen inde. På den måde kan isoleringen bidrage til et bedre indeklima med mere stadige varmetemperaturer.

Ved at vælge et materiale som papirisolering får du samme varmeisolering som ved andre materialer, dog sikrer du en både energirigtigt, allergivenlig og miljørigtig isolering.

Isolering til gavn for klimaet og økonomien

DN Isolering i Hjørring er specialister i hulmursisolering med papirisolering, hvilket både er en fordel for dig og miljøet. Denne form for materiale er udelukkende lavet af genbrugspapir, hvorfor der kun er anvendt et minimum af materialer. Samtidig kan det sikre en varm og behagelig bolig, der nedsætter dit energiforbrug.

Med en efterhånden mere og mere aktuel klimakrise samt usikre og stigende energipriser, er en nedsænkning af varmeforbruget altså til gavn for både miljøet og pengepungen.

Er dit hus efterisoleret vil det ikke kræve samme mængde energi at holde varmen og temperaturen i din bolig. For at være helt konkret, virker hulmursisoleringen effektivt, fordi den holder varmen fra indervæggen og kulden fra ydervæggen væk fra hinanden. Altså alt i alt kræver det mindre ressourcer at holde varmen i alle rum, hvorfor det også vil kræve mindre af din pengepung.

Træt af høje varmeregninger? DN Isolering gør det nemt for dig

Er du træt af bekymringer om den næste varmeregning? Og tanker som “Hvor høj bliver den næste regning?” “Er vores forbrug steget siden sidste år?”. Ikke mindst tanker om den efterhånden meget omtalte stigning i varmepriserne.

Kontakt DN Isolering i dag og få tilbud på efterisolering af din bolig i Nordjylland. Husk det er gratis og uforpligtende at få et isoleringstjek af dit hus hos DN Isolering. Kontakt det professionelle isoleringsfirma allerede i dag på tlf.: 30 91 90 00.

Relaterede artikler

Seneste nyheder