lørdag, januar 28, 2023

Kroatisk stjerne vil ikke kommentere danske buhråb

Hallen var fyldt med danske fans, da Kroatien og Belgien tørnede sammen forud for Danmarks egen kamp mod USA. De danske tilskuere gav tydeligt tilkende, at de holdt med Belgien – eller i hvert fald ikke ønskede kroatisk succes – og det gik særligt ud over én kroatisk spiller. Jeg synes, det er okay at buhe, når man opfører sig sådan i en håndboldkamp Håndboldfan Thomas Røn om Domagoj Duvnjak Domagoj Duvnjak blev mødt af en massiv pibekoncert fra de danske fans, da han blev præsenteret af halspeakeren inden kampen. Pibekoncerten var dog ikke noget, han ønskede at kommentere på overfor TV 2 SPORT efter sejren på 34-26 over Belgien. – Det har jeg ingen kommentarer til. Jeg kunne kun høre vores egne fans, siger Domagoj Duvnjak. Reaktionen fra de danske fans skyldes nok i høj grad minderne fra torsdagens kamp mellem Danmark og Kroatien. Her kom Duvnjak i fokus, da han kort inde i kampen gik hårdt til Mathias Gidsel og ramte ham på halsen. Danskeren ville efterfølgende ikke tage imod en undskyldning fra den kroatiske spiller. – Tacklingen på Gidsel var ikke okay En af de fans, der buhede af den kroatiske stjerne, er Thomas Røn fra Bornholm. TV 2 SPORT spurgte ham, hvorfor han valgte den tilgang. – Tacklingen på Mathias Gidsel var bare ikke ok, så han skal have lidt tilbage. Det kan man høre, at de danske fans er med på. Er det okay at buhe af en spiller? – Jeg synes, det er okay, når man opfører sig sådan i en håndboldkamp. Det hører overhovedet ikke til på en håndboldbane. De kroatiske fans kvitterede med ”USA, USA, USA” – formentlig for at vise, at de støtter Danmarks modstander lørdag aften. – Så bliver der også bare buhet lidt af det, siger Thomas Røn med et smil.

Tusindvis af danske fans overværede Kroatiens sejr på 34-26 over Belgien

Hallen var fyldt med danske fans, da Kroatien og Belgien tørnede sammen forud for Danmarks egen kamp mod USA.

De danske tilskuere gav tydeligt tilkende, at de holdt med Belgien – eller i hvert fald ikke ønskede kroatisk succes – og det gik særligt ud over én kroatisk spiller.

Jeg synes, det er okay at buhe, når man opfører sig sådan i en håndboldkamp

Håndboldfan Thomas Røn om Domagoj Duvnjak

Domagoj Duvnjak blev mødt af en massiv pibekoncert fra de danske fans, da han blev præsenteret af halspeakeren inden kampen.

Pibekoncerten var dog ikke noget, han ønskede at kommentere på overfor TV 2 SPORT efter sejren på 34-26 over Belgien.

– Det har jeg ingen kommentarer til. Jeg kunne kun høre vores egne fans, siger Domagoj Duvnjak.

Reaktionen fra de danske fans skyldes nok i høj grad minderne fra torsdagens kamp mellem Danmark og Kroatien.

Her kom Duvnjak i fokus, da han kort inde i kampen gik hårdt til Mathias Gidsel og ramte ham på halsen. Danskeren ville efterfølgende ikke tage imod en undskyldning fra den kroatiske spiller.

En af de fans, der buhede af den kroatiske stjerne, er Thomas Røn fra Bornholm.

TV 2 SPORT spurgte ham, hvorfor han valgte den tilgang.

– Tacklingen på Mathias Gidsel var bare ikke ok, så han skal have lidt tilbage. Det kan man høre, at de danske fans er med på.

Er det okay at buhe af en spiller?

– Jeg synes, det er okay, når man opfører sig sådan i en håndboldkamp. Det hører overhovedet ikke til på en håndboldbane.

Thomas Røn var en af de danskere, som var på plads i Malmø. Foto: Foto: Jonas Kjærsgaard

De kroatiske fans kvitterede med ”USA, USA, USA” – formentlig for at vise, at de støtter Danmarks modstander lørdag aften.

– Så bliver der også bare buhet lidt af det, siger Thomas Røn med et smil.

 Kroatisk stjerne vil ikke kommentere danske buhråb TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder