torsdag, maj 23, 2024

Annonce

KD Handel

KD Handel køber, nedbryder og genanvender dit skrot med tanker på miljøet

Skrot kommer i forskellige størrelser og materialer. Det kan til tider være uoverskueligt at skille sig af med store mængder skrot, som også tager så godt hensyn til miljøet som muligt. Til sådanne opgaver er der brug for et firma, der har solid erfaring indenfor det overstående.

KD Handel nedbryder og køber og sælger jern og metalskrot. De har deres ekspertise indenfor det førnævnte felt med mange års erfaring. De er ISO Certificeret, som garanterer miljømæssig og forsvarlig løsning af dit skrot.

Autoophug i Nordjylland

Med base i det nordligste punkt i Danmark, Skagen, så hjælper KD Handel dig, hvis du skal have skrottet din bil i Jylland. Du får en forsvarlig skrotning, som har miljøet som førsteprioritet samt de er registreret nummerpladeoperatør hos SKAT. Det betyder, at de også sørger for at afmelde dine nummerplader. Nemmere bliver det ikke hos KD Handel.

KD Handel er en troværdig autoophugger i Nordjylland, og de sørger for det hele. Du får din skrotpræmie hos KD Handel, og hvis du afleverer din bil på deres adresse, så får du 500 kr. oveni. Indlevering og afregning sker problemfrit, da de er et transparent firma, så du, som kunde, ikke behøver at læse det med småt.

På deres hjemmeside står der alt, hvad du skal huske at medbringe, når du afleverer din bil. Du vil hurtigt finde ud af, at KD Handel tager dig i hånden gennem hele processen, så din oplevelse er nem og gnidningsfri.

Lån container gratis

Du kan låne en gratis container, som KD Handel både opstiller og afhenter efter aftale. KD Handel tilbyder opstilling af container til jern- og metalskrot i hele Vendsyssel. Hvis din virksomhed har brug for en container til skrot, så er det en nem, hurtig og billig løsning at få KD Handel til at stille en til rådighed.

Du slipper for at hitte ud af, hvordan du slipper af med dit jern- og metalskrot. KD Handel giver dig et uforpligtende tilbud, så du sparer både tid og penge. Ligegyldigt hvor meget skrot, der ophober sig, så tager KD Handel tyren ved hornene, så du bliver fri for uendelige mængder af skrot.

Miljøgodkendte ophuggere i Jylland

KD Handel udfører alle former for nedskæring og demontering. Størstedelen af alt jern- og metalskrot kan genbruges, så det er meget vigtigt, at det ender hos en skrotforhandler. KD Handel køber dine biler og traktorer, så de kan blive ophugget og genbrugt på en forsvarlig måde.

Du sparer tid, ressourcer og penge ved at overlade dit skrot til KD Handel. Ring, send en e-mail eller giv dem et besøg og hør, hvad de kan gøre for dig.

Relaterede artikler

Seneste nyheder