søndag, januar 29, 2023

Jacobsen uenig i Hansens beslutning – og ekspert bakker op

Danmark måtte nøjes med uafgjort i torsdagens VM-kamp mod Kroatien. Men med en lille ændring – eller en smule held – i de sidste sekunder kunne det måske være endt anderledes. Med otte sekunder igen modtog Mikkel Hansen en bold på Kroatiens banehalvdel. Efter et enkelt sekund sendte han den ud på venstre fløj til Emil Jakobsen, der kiksede sin modtagning og mistede bolden. Fløjspilleren kaldte det selv for “klodset”, men ifølge landstræner Nikolaj Jacobsen skulle bolden aldrig have været sendt ud på fløjen. Synes du, at Mikkel Hansen selv skulle have gået på mål? – Ja da. Der er ingen grund til at spille bolden allerede der. Emil kan jo godt gribe den også, tænker jeg. Men Mikkel kunne bare være gået tættere på, og så kunne opbakningen være kommet, eller også kunne Mikkel have vadet igennem og scoret, siger landstræneren til TV 2 SPORT. Lige efter kampen kunne man også se, hvordan Nikolaj Jacobsen og Mikkel Hansen udvekslede et par ord om situationen. – Jeg synes, at han skulle have gået mere på mål, inden han lægger bolden over, nu de er så flinke at åbne for ham, uddyber Jacobsen. Se situationen i videoen øverst i artiklen. Ekspert er enig Ifølge TV 2 SPORTs håndboldekspert Anders Eggert giver det god mening, at Jacobsen efterlyser mere tålmodighed hos Mikkel Hansen. Eggert mener også, at den danske stjerne med fordel kunne have ventet på andre muligheder. – Det var en situation, hvor Mikkel Hansen skulle have været tættere på. Der er et stort overtal til Danmark. Johan Hansen er på den anden side, så Mikkel Hansen kunne bare være gået ind for at se, om hullet bliver ved med at være der. – Han har også Saugstrup liggende nedenunder. Der var god tid, siger Eggert, der dog også pointerer, at situationen var hektisk med få sekunder tilbage af kampen. Efter det ærgerlige boldtab forsøgte kroaterne et skud mod mål, men bolden strøg over, og kampen endte uafgjort 32-32. Resultatet betyder, at Danmark glider ned på andenpladsen i mellemrunden – et point efter Egypten.

Mikkel Hansen spillede bolden ud mod Emil Jakobsen i de døende minutter af kampen mod Kroatien. Det undrer landstræneren.

Danmark måtte nøjes med uafgjort i torsdagens VM-kamp mod Kroatien.

Men med en lille ændring – eller en smule held – i de sidste sekunder kunne det måske være endt anderledes.

Med otte sekunder igen modtog Mikkel Hansen en bold på Kroatiens banehalvdel. Efter et enkelt sekund sendte han den ud på venstre fløj til Emil Jakobsen, der kiksede sin modtagning og mistede bolden.

Fløjspilleren kaldte det selv for “klodset”, men ifølge landstræner Nikolaj Jacobsen skulle bolden aldrig have været sendt ud på fløjen.

Synes du, at Mikkel Hansen selv skulle have gået på mål?

– Ja da. Der er ingen grund til at spille bolden allerede der. Emil kan jo godt gribe den også, tænker jeg. Men Mikkel kunne bare være gået tættere på, og så kunne opbakningen være kommet, eller også kunne Mikkel have vadet igennem og scoret, siger landstræneren til TV 2 SPORT.

Lige efter kampen kunne man også se, hvordan Nikolaj Jacobsen og Mikkel Hansen udvekslede et par ord om situationen.

Landstræneren og Mikkel Hansen gav hinanden hånden, inden de udvekslede et par ord. Foto: TV 2 SPORT
Jacobsen mente, at Mikkel Hansen skulle have ventet med at slippe bolden. Foto: TV 2 SPORT

– Jeg synes, at han skulle have gået mere på mål, inden han lægger bolden over, nu de er så flinke at åbne for ham, uddyber Jacobsen.

Se situationen i videoen øverst i artiklen.

Ifølge TV 2 SPORTs håndboldekspert Anders Eggert giver det god mening, at Jacobsen efterlyser mere tålmodighed hos Mikkel Hansen.

Eggert mener også, at den danske stjerne med fordel kunne have ventet på andre muligheder.

– Det var en situation, hvor Mikkel Hansen skulle have været tættere på. Der er et stort overtal til Danmark. Johan Hansen er på den anden side, så Mikkel Hansen kunne bare være gået ind for at se, om hullet bliver ved med at være der.

– Han har også Saugstrup liggende nedenunder. Der var god tid, siger Eggert, der dog også pointerer, at situationen var hektisk med få sekunder tilbage af kampen.

Efter det ærgerlige boldtab forsøgte kroaterne et skud mod mål, men bolden strøg over, og kampen endte uafgjort 32-32.

Resultatet betyder, at Danmark glider ned på andenpladsen i mellemrunden – et point efter Egypten.

VM 2. runde Grp. 4PositionHoldnavnKVUTFI+/-P1Egypten33009966+3362Danmark321011181+3053Bahrain32018391-844Kroatien31119485+935Belgien300384106-2206USA300365107-420

Se stillingen

 Jacobsen uenig i Hansens beslutning – og ekspert bakker op TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder