torsdag, maj 23, 2024

Indret en flot og indbydende entré

Entréen er det rum, som møder os, når vi træder ind over dørtærsklen til hjemmet. Det er et praktisk sted typisk dedikeret til at hænge overtøj og stille sine sko, og måske også et spejl sniger sig op på væggen. Det er ikke sikkert, at det er det areal, som har den største prioritet, når det gælder indretning. Vil du gerne lave om på det og give din entré en makeover? Så læs med i denne artikel, og få inspirationen.

Praktiske og flotte opbevaringsløsninger

Når du skal indrette din entré, kan det være en god idé både at tænke over, hvad der er praktisk, men også hvad der passer til din indretningsstil. Er du vild med en lys eg, er du til det industrielle look, sort og hvid måske? Mulighederne er mange, så både det praktiske og flotte bliver forenet.

Du vil måske gerne have et sted til dine jakker, og her kan du eksempelvis bevæge dig ud i alt fra tøjstativer med bøjler til knopper på væggen. Det kan afhænge lidt af pladsen, du har til rådighed.

Skoopbevaring kommer også i mange forskellige udgaver. Vil du gerne have det lukket og gemt væk, kan det være, du skal forsøge dig med et skoskab. Er du ikke tilfreds med udseendet, kan du køre DIY over den med eksempelvis en omgang maling eller et par flotte knopper. Men vil du gerne vise dine stiletter og sneakers frem, kan åbne løsninger være det rigtige. Du kan købe en god løsning i butikkerne, men du kan også lave det selv eksempelvis skohylder af leca-blokke for et mere råt look.

Du kan finde en flot bænk, hvor du kan tage dine sko af og på. Nogle kommer endda med praktiske kasser eller kurve, hvor du kan have huer, handsker, tørklæder og meget andet gemt, så det ikke ligger over det hele.

Flotte detaljer

Entréen giver et førstehåndsindtryk af dit hjem, og gangen er ofte samlingspunktet mellem rummene. Derfor kan detaljer være med til at give det et gennemført look:

•Pryd væggen med et akustik panel

•En fin skål eller ophæng til nøgler

•En farve på den ene væg

•Billeder i forskellige størrelser

•En flot vase på et lille bord i det ene hjørne

•Et spejl, som du kan spejle dig i, inden du bevæger dig ud for døren.

Bind en sløjfe på indretningen ved også at tage gangen med.

Relaterede artikler

Seneste nyheder