søndag, januar 29, 2023

Her er de vigtigste nyheder fra VM

Gidsel med opmuntrende nytGidsel, Hansen og holdkammeraterne spiller i aften VM-kvartfinale mod Ungarn. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Hvad sker der? VM-slutrunden i Sverige og Polen går ind i sin afgørende fase, når der i aften spilles fire kvartfinaler – heriblandt Danmarks opgør mod Ungarn.

Dagens program

Klokken 9.00: Håndboldekspert Bent Nyegaard er med her i livebloggen til at svare på spørgsmål fra brugerne. Du kan allerede nu stille dit spørgsmål herunder.
Klokken 18.00: DANMARK – Ungarn. Norge – Spanien.
Klokken 20.30: Frankrig – Tyskland. Sverige – Egypten.

Bent Nyegaard svarer på spørgsmål

Klokken 9 vil håndboldekspert Bent Nyegaard sidde klar ved tasterne her i livebloggen, hvor han svarer på spørgsmål fra brugerne.

Så har DU et spørgsmål, du gerne vil have svar på af Nyegaard, så kan du stille det allerede nu ved at bruge “stil spørgsmål” lige herover.

Dagens program

Her er det værd at bemærke, at Danmark spiller en af de tidlige kvartfinaler i modsætning til landsholdets tidligere kamptidspunkter. 

Klokken 18.00:

Danmark – UngarnNorge – Spanien

Klokken 20.30:

Frankrig – TysklandSverige – Egypten

Du kan se Frankrig-Tyskland på TV 2 SPORT X, mens Sverige-Egypten bliver vist på TV 2 SPORT. Begge kampe kan i øvrigt også findes på TV 2 PLAY.

Få hele overblikket over sendeplanen her.

Godmorgen

Velkommen til onsdagens VM-liveblog, hvor vi følger slutrunden i Sverige og Polen time for time. 

I dag bliver de fire kvartfinaler spillet, og i løbet af dagen bager vi op til de spændende opgør med små og store nyheder omkring VM-slutrunden.

 Gidsel med opmuntrende nyt TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder