lørdag, januar 28, 2023

Her er Danmarks vej til VM-finalen

Mandag aften kom der styr på VM-kvartfinalerne inklusive Danmarks, som skal slå Ungarn for at booke en plads i semifinalen. Det står klart efter håndboldherrernes overbevisende sejr over Egypten, som betyder, at Danmark ender i øverst i sin mellemrundegruppe. Gruppesejren betyder samtidig, at Danmarks vej mod VM-finalen kan indeholde en flytur eller to. Vejen til VM-finalen Kvartfinale: 25. januar (Stockholm) Danmark møder nummer to i mellemrundegruppe 2 i form af Ungarn Semifinale: 27. januar (Stockholm eller Gdańsk) Vinder håndboldherrerne deres kvartfinale mod Ungarn og dermed går videre til semifinalen, skal den enten afvikles i Stockholm eller Gdańsk i Polen. Dette afhænger af, om Sverige også kommer i semifinalen. I så fald skal Danmark til Gdańsk, og her bliver modstanderen vinderen af kampen mellem Spanien og Norge. Finale: 29. januar (Stockholm) Kommer Danmark i finalen, har landsholdet mulighed for at skrive håndboldhistorie, da ingen nation tidligere har vundet VM tre gange i træk. Håndboldekspert Rasmus Boysens mavefornemmelse er, at Sverige bliver Danmarks sidste forhindring i kampen for det historiske guld. Se en masse VM i herrehåndbold direkte på TV 2 PLAY. Se sendeplanen her.

Danmark kan ende med at skulle spille en eventuel semifinale i Polen.

Danmarks herrelandshold har kurs mod VM-kvartfinalen.

Inden mandagens kamp mod Egypten har danskerne stadig skæbnen i egne hænder – og dermed er der fortsat gode chancer for dansk VM-guld.

Det bliver selvsagt en smule spekulativt nu, men allerede efter mandagens kamp mod Egypten er vi meget klogere på vejen mod VM-finalen. Et scenarie er dog også, at Danmark ryger ud, men ikke meget tyder på det. Lige nu kan det ende med at se sådan her ud:

Kvartfinale: 25. januar (Stockholm)

Vinder Danmark sin gruppe i mellemrunden, venter nummer to i gruppe 2 i form af Ungarn.Bliver Danmark nummer to i sin gruppe i mellemrunden, venter vinderen af gruppe 2 i form af Sverige.

Semifinale: 27. januar (Stockholm eller Gdańsk)

Vinder håndboldherrerne deres gruppe i mellemrunden og kommer videre til semifinalen, skal Danmark spille denne enten i Stockholm eller Gdańsk i Polen. Dette afhænger af, om Sverige også kommer i semifinalen. I så fald skal Danmark til Gdańsk, og her kunne modstanderen meget vel hedde Spanien.Skal Danmark derimod spille semifinale efter en andenplads i gruppen i mellemrunden, hvor man har sendt Sverige ud, bliver det efter alt at dømme en semifinale mod Frankrig, som vandt deres mellemrunde.

Finale: 29. januar (Stockholm)

Kommer Danmark i finalen, har landsholdet mulighed for at skrive håndboldhistorie, da ingen nation tidligere har vundet VM tre gange i træk.Håndboldekspert Rasmus Boysens mavefornemmelse er, at Sverige bliver Danmarks sidste forhindring i kampen for det historiske guld.

Se en masse VM i herrehåndbold direkte på TV 2 PLAY. Se sendeplanen her.

 Her er Danmarks vej til VM-finalen TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder