torsdag, maj 23, 2024

Guide til sommergarderoben

Vi kan inden længe se frem til lysere tider. Snart siger kalenderen juli, og den varme sommer kan atter bydes velkommen.

Mangler du inspiration til, hvad du kan iklæde dig til sommeren, er der hjælp at hente. I denne artikel får du nemlig en række bud på styles, der kan gøre din garderobe klar til den kommende sæson.

Print og lyse farver

Vinterperioden er mørk og kold, hvilket for mange smitter af på den farvepalette, der dominere vores garderobe. Heldigvis er sommer lige om hjørnet, og vi kan glædeligt se frem til lyse og varmere tider. De tykke, varme sweatre og bløde halstørklæder er for længst pakket væk, og vi har i stedet bragt de lettere materialer i spil. Med andre ord er tiden nu netop den oplagte mulighed for at give garderoben et frisk pust, hvor du med fordel kan introducere flere farver.

Sommeren byder i år på en smuk farvepalette bestående af sarte og feminine pastelfarver. Du kan med fordel miske pastelfarverne på kryds og tværs for at opnå et frisk og sommerligt outfit, eller du kan tilsætte en t-shirt i pastelfarver til et par klassiske jeans.

Udover de sarte pastelfarver byder foråret på smukke mønstre. Modebilledet brydes af kjoler, nederdele og bluser i unikke prints, som med fordel kan mikses med de lyse pastelfarver. Tilsæt et par sandaler til en mønstret kjole til hverdag, og pift den op med stiletter til festlige lejligheder.

Overtøj til kølige sommeraftener

I aftentimerne kan det være nødvendigt at iklæde sig en lettere overgangsjakke. Til de sarte pastelfarver kan du tilføre en klassisk sandfarvet jakke i et let materiale som prikket over i’et. På arbejdspladsen kan du med fordel også tilsætte en jakke til dit outfit. Vælg eksempelvis en suit jakke i tern og tilsæt en farvet bluse eller t-shirt indenunder.

Styles til hverdag og fest

Snart kommer tiden hvor vi igen kan samles til arrangementer og festlige begivenheder. Det danske brand Coster Copenhagen laver tøj til modebevidste kvinde, som kan bruges til både hverdag og fest. Coster Copenhagen er kendt for unikke prints og forskellige farver, som med garanti vil pifte din forårsgarderobe op.

Blandt de mange styles fra Coster Copenhagen finder du kjoler og nederdele i smukke mønstre. Er du ikke til kjole, kan du vælge et smart jakkesæt, som kan bruges både på arbejdspladsen og til de festlige lejligheder med et par stilletter. Ønsker du inspiration til sommergarderoben kan du med fordel gå på opdagelse i tøj fra Coster Copenhagen .

Relaterede artikler

Seneste nyheder