torsdag, maj 23, 2024

Guide: Her finder du oplevelser for hele familien

Grundet corona virussen blev 2020 året, hvor rigtig mange danskere holdte sommerferien hjemme.

I den forbindelse indtraf termen “Staycation”, hvilket betyder, at blive hjemme eller i eget land, mens man holder ferie. Hvordan situationen til sommer ser ud er endnu uvist. Men én ting er sikkert, staycation er kommet for at blive.

At holde ferie i eget land er faktisk ikke så ringe endda. I denne artikel kan du derfor finde inspiration til, hvor og hvordan I kan få en oplevelsesrig ferie uden at krydse landegrænserne.

Stress af og få nærvær med familien

I en travl hverdag med mange gøremål, kan stressniveauet hurtigt stige. Derfor er det vigtigt at trække stikket i ny og næ og i stedet fokusere på nærvær med familien. Måske trænger I til at komme væk fra hjemmets vante rammer og i stedet komme ud og opleve noget af Danmark – for faktisk har Danmark meget mere at byde på end man umiddelbart skulle tro.

Har I allerede besøgt alle landets forlystelsesparker og er I løbet tør for aktiviteter, som garantere underholdning for hele familien? Frygt ej! Tre af Viborgs største attraktioner har nemlig indledt et samarbejde, som byder på timevis af oplevelser for både store og små. Konceptet hedder “Stressfrie oplevelser” og byder på attraktioner og oplevelser i Hobro og Viborg .

Gå på opdagelse i verdens største kalkgruber

Langt nede i dybet venter jer en helt unik oplevelse. Pak bilen og ungerne og kør mod Mønsted, hvor I finder verdens største kalkgruber. Her kan I opleve flagermuse, smage grubeost og få fortalt vilde historier, som I sent vil glemme.

Energi i centrum

Tag på en historisk rejse med energi i centrum på Energimuseet i Viborg. Her kan I blive klogere på elektricitetens fysik, teknik og historie. Hvad enten du er en pilfinger, nørd, nysgerrig eller nostalgisk, kan du her få et væld af oplevelser både ude og inde og for hele familien.

Oplev hele verden på én dag

Hop fra kontinent til kontinent på verdensdelene placeret som små øer i vandet. Hos Verdenskortet v/Klejtrup Sø kan I opleve hele verden bredt for jeres fødder. Midt smuk natur byder stedet på timevis af spændende oplevelser – udfordre familien i minigolf, klap et af de søde klappedyr eller se om I kan komme gennem labyrinten på rekordtid.

Staycation i Jylland

Konceptet “Stressfrie oplevelser” har til fordel at gøre det nemt og overskueligt at planlægge jeres besøg til Viborg og omegn. Lyder det som noget for din familien, kan I læse meget mere om attraktionerne og oplevelserne lige her.

Relaterede artikler

Seneste nyheder