torsdag, maj 23, 2024

Gør haven forårs- og sommerklar

De varmere tider nærmer sig. Solen går senere ned, og du snart kan nyde lange forårs- og sommeraftener på terrassen med dine nærmeste. Sommertid er for mange også ligmed have tid. Derfor er der mange, som begynder at tænke på, hvad der skal gøres klar for at få haven i stand, og du også er en af dem.

Find den rigtige hækkeklipper

Når der begynder at komme blade på buskene og hækkene, kan det hurtigt gå stærkt med at vokse vildt til højre og venstre. Med en hækkeklipper kan du øge din mulighed for at blive byens bolig med den flotteste og skarpeste hæk. Hvis du ikke allerede har en hækkeklipper, findes der mange byggemarkeder, som har hjemmesider, hvor der står ”se vores udvalg af hækkeklippere”. Der findes flere forskellige typer af en hækkeklipper, så det kan være en god idé at spørge dig til råds hos en medarbejder i en butik eller hos en bekendt, som ved noget om forskellige hækkeklippere.

Duften af nyslået græs

Der er mange, som nyder duften af nyslået græs. De lysere tider betyder også for mange, at græsslåmaskine snart skal ud og varme op, når græsset begynder at vokse sig højt. Alt efter hvilken størrelse have du har, kan forskellige græsslåmaskiner være essentielle. Hvis du har en lille have, kan det være du kan nøjes med en plæneklipper, som du skal skubbe manuelt. I en lille have kan du også have en robotplæneklipper, hvis ikke du har for mange ting, som plæneklipperen skal køre over eller kan køre ind i. Hvis du har en stor have kan det være relevant for dig at have en havetraktor, så du slipper for knokle med plæneklipperen, du skal skubbe. Hvis du vil være ekstra, kan du også have flere robotplæneklippere, eller få nogle til at slå din græsplæne for dig.

Ud med havemøblerne

Hvis du gerne vil nyde de varme sommeraftener på terrassen eller lignende, kan det være en god idé at have nogle havemøbler, som du kan sidde i sammen med dine venner og familie. Måske dine havemøbler har været gemt væk hen over vinteren for at beskytte dem? – Så kan det være tiden er til, at de skal findes frem. Det kan også være dine havemøbler trænger til en god vask, så de kan stå pæne og rene til brug efter at have stået og samlet støv i vinterhalvåret

Previous article
Next article

Relaterede artikler

Seneste nyheder