fredag, april 19, 2024

Gør dit tag smukt som nyt – uden at skifte det

Er dit tag blevet trist at se på, uden at det som sådan fejler noget? Så behøver du ikke at skifte det. Selvom dit tag er blevet ramt af tidens tand, kan det med en overskuelig skønhedsbehandling igen se ud som nyt.

Du kan nemlig få malet dit tag, så det atter bliver smukt at se på – og så holder det længere. På den måde undgår du at helhedsindtrykket på dit hus trækkes ned af et grimt og falmet tag. Læs de gode råd fra Fjordens tagservice til valg af farve til netop dit tag, lige her.

Dit tag er den mest udsatte bygningsdel på dit hus. Både storme, skybrud og solens stråler får dit tag til at ældes – og ikke altid med ynde. Derfor kan det ikke undgås, at alger og mos tager over, og at taget falmer med tiden.

Et grimt tag påvirker helhedsindtrykket på dit hus

Er dit tag grimt at se på, så påvirker det hurtigt helhedsindtrykket på dit hus i en negativ retning. På trods af at du ellers sørger for at vedligeholde din facade. Du sørger for at luge bedene, og du maler vinduerne, men taget gør stadig, at huset virker uplejet.

Men så længe dit tag stadig er tæt og sikkert, så behøver du ikke at skifte det.

Mal dit tag, og det bliver som nyt

En algebehandling af dit tag som en start, er altid et stort skridt på vejen mod et flottere tag.

Men efter din algebehandling kan du faktisk også vælge at få malet dit tag, så det ser ud som nyt. Og så får tagmaling også dit tag til at holde endnu længere. Fjordens Tagservice er et populært firma, når det kommer til tagmaling i Nordjylland og Midtjylland, læs mere på deres hjemmeside.

En medarbejder fra Fjordens tagservice, arbejder til dagligt med at forvandle gamle, falmede tage til smukke og velplejede tage.

Han fortæller:

”Når du vælger at få malet dit tag, er det vigtigste spørgsmål, hvilken farve det skal være. Her er det en god idé at kigge på husets facade. Hvis facaden på dit hus er meget lys, skal du vælge en relativt lys farve til dit tag også, hvis ikke du vil have det til at blive for iøjnefaldende. Et lyst tag til en mørk facade vil ligeledes blive iøjnefaldende. Så her bør du vælge en mørkere farve.”

Er du i tvivl om, hvilken farve der vil passe til netop dit hus, så er Fjordens Tagservice klar til at komme med gode råd. Så hvis du ønsker et smukt og velplejet tag, så kan du jo overveje om ikke, det bør få en gang maling.

Relaterede artikler

Seneste nyheder