fredag, april 19, 2024

Giv din stue nyt liv

Stuen er et af de rum i vores hjem, som vi anvender mest. Ligegyldigt om vi har gæster eller er alene, så er stuen oftest et samlingspunkt i hjemmet. Derfor er det også vigtigt, at din stue er hyggelig og fremstår pæn, så du og eventuelle gæster finder det behageligt at tilbringe tid i stuen. Trænger din stue til en mindre opløftning, kan du i denne artikel læse om, hvordan du kan gøre dette.

Ryk rundt på møblerne

Det kan blive meget ensformigt at stirre på de samme møbler i årevis, og til sidst virker det som om, at dine møbler bliver helt usynlige fordi de har stået der så længe. Hvis det er tilfældet, kan du med fordel skabe lidt liv i stuen ved at rokere rundt i placeringen af dine nuværende møbler. Ved at gøre dette kan du skabe helt nyt liv i din stue uden at sprænge banken. Det bliver dog hurtigt ensformigt igen, og når du oplever, at dine møbler atter bliver usynlige, er det nok tid til at rykke rundt i stuen igen.

Ved at rykke rundt på møblerne får du dog et overblik over, hvordan din stue kan møbleres, og om nye farver måske skal finde vej ind i din indretning.

Ompolstring af dine møbler

En af de mest effektive måder hvorpå din stue kan få nyt liv, er ved at give dine eksisterende møbler nye klæder. Dette er en bæredygtig og yderst effektiv måde, hvorpå du kan give din stue netop det udtryk, du ønsker. Når du får dine møbler ompolstret, kan du nemt og bekvemt skabe en helt anden dynamik i stuen, idet dine møbler jo er en stor del af stuens indretning.

Mulighederne er mange, og du finder mange forskellige typer af møbelpolstring til private, der kan pryde dine gamle møbler. Hos Din Møbelpolstrer i Nordjylland tilbyder ejeren Tina Hougaard, at du kan aflevere eller få afhentet dine møbler til en makeover. Hun er en erfaren møbelpolstrer, og kan let rådgive dig i blandt andet farvevalg, når du skal have ompolstret dine møbler.

Design og farvevalg

Tina Hougaard fra Din Møbelpolstrer er som sagt meget erfaren møbelpolstrer, og kan snildt hjælpe med at rådgive i farvevalg til ompolstring af dine møbler. Derudover er hun også aktuel med eget design, No3 design, hvor man let kan finde god inspiration til sin indretning i hendes designs af blandt andet daybeds og puder.

Når du vælger Din Møbelpolstrer, får du en oplagt mulighed for selv at bestemme, hvordan dine møbler i hjemmet skal tage sig ud. Du kan selv bestemme hvilken farve, materiale eller skindtype dine møbler skal have fra polstringen, og på den måde får du total kontrol over, hvordan din stue kan få nyt liv.

Relaterede artikler

Seneste nyheder