torsdag, maj 23, 2024

Forstå lash lift

Går du og drømmer om at få nogle flotte vipper, som er løftet og defineret, men ønsker du samtidig ikke at gå med falske vipper? Så er lash lift lige noget for dig! Læs med her og find ud af, hvordan lash lift kan hjælpe dig med at få et flot, naturligt look.

Sådan foregår et lash lift

Før du skal have lavet dit lash lift, anbefales det, at du undgår al form for øjenmakeup, da vipperne skal være helt rene, så behandlingen bliver så effektiv som muligt. For at sikre, at de er helt rene, foretages først en rensning af vipperne. Herefter lægges der silikonepads under øjnene, som skal sørge for, at de nederste vipper holdes på plads. Dernæst lægges der en silikoneform på øjenlågen, hvortil vipperne fæstnes med en vandfast lim. Nu påføres en permanentvæske, der skal sidde i 6-7 minutter, og som skal bukke vipperne. Efter de 6-7 minutter påføres endnu en væske, der går ind og neutraliserer permanentvæsken, og vipperne er nu klar til at blive rengjort, før de endeligt bliver farvet for at opnå et endnu mere defineret resultat.

Efter behandlingen anbefales det, at du undgår vand og fugt på vipperne i 24 timer. Herefter kan du forsigtigt vaske vipperne, og du kan eventuelt bruge mascara, hvis du ønsker et endnu mere markant look. Et lash lift holder i 6-8 uger.

Få et naturligt look med lash lift

Et lash lift er en blid og skånsom teknik, som giver dine naturlige vipper et smukt, naturligt løft og et fyldigere og mere defineret udseende. Det er samtidig en fordel for dig, der ønsker at spare lidt tid foran spejlet, da du med et lash lift er sikret, at dine vipper hele tiden er bukkede og markerede.

Book tid til lash lift i Aalborg

Ønsker du at løfte dit look med et lash lift, kan du booke tid allerede i dag. Hos By Fuglsang på Vesterbro i Aalborg har de stor erfaring med behandlingen, og de benytter sig udelukkende af kvalitetsprodukter, der skal være med til at sikre det bedst mulige resultat. Hvis du booker din tid hos By Fuglsang, er du garanteret en behagelig oplevelse og flotte vipper, som du kan nyde i lang tid.

Relaterede artikler

Seneste nyheder