søndag, maj 19, 2024

Find din næste campingvogne hos LE Camping

Campinglivet er fyldt med eventyr, frihed og nærhed til naturen. Uanset om du er en erfaren campist eller en nybegynder, er en campingvogn en fantastisk måde at komme tættere på den ultimative friluftslivsoplevelse.

Hos LE Camping, din pålidelige campingforhandler i Nordjylland med brugte campingvogne, har vi gjort det vores mission at gøre campingoplevelsen tilgængelig for alle. Derfor er vi stolte af at præsentere vores imponerende udvalg af brugte campingvogne til salg i Jylland, hvor du kan finde den perfekte følgesvend til dine campingeventyr.

Kvalitetsmærker til rimelige priser

Når det kommer til brugte campingvogne, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Hos LE Camping finder du et bredt udvalg af velrenommerede mærker, der er kendt for deres pålidelighed og komfort. Her er nogle af de mærker, du kan forvente at finde i vores showroom:

  • Dethleffs: Er en tysk producent, der har sat standarden for innovative design og høj kvalitet inden for campingvogne. Deres campingvogne kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en måde, der giver dig en behagelig og luksuriøs campingoplevelse. Uanset om du søger en mindre og mere kompakt model eller en rummelig familievogn, vil du kunne finde det blandt vores nye eller brugte Dethleffs campingvogne.
  • Hobby: Et andet populært tysk mærke, Hobby, er kendt for deres solidt byggede campingvogne og omhyggeligt udformede interiører. Deres campingvogne er tilgængelige i forskellige modeller og indretninger, der imødekommer forskellige behov og præferencer. Uanset om du prioriterer komfort, plads eller mobilitet, vil du kunne finde den rette løsning blandt vores udvalg af nye eller brugte Hobby campingvogne.
  • Fendt: Er et tysk mærke, der er kendt for sin kvalitet og pålidelighed. Deres campingvogne kombinerer stilfuldt design med moderne faciliteter og er skabt til at levere en førsteklasses campingoplevelse. Med deres solide konstruktion og gennemtænkte detaljer kan du forvente at nyde komforten og bekvemmeligheden ved campinglivet i en ny eller brugt Fendt campingvogn.
  • Mini Silver Freestyle: Udover de tyske mærker tilbyder vi også lejlighedsvis brugte campingvogne fra Mini Silver Freestyle. Disse lette campingvogne er ideelle til dem, der ønsker en mere fleksibel campingoplevelse. På trods af deres kompakte størrelse tilbyder de stadig komfort og funktionalitet og er perfekte til eventyrlystne campister, der ønsker at udforske forskellige destinationer.

Sikkerhed og tryghed med LE Camping

Når du køber en brugt campingvogn hos LE Camping, kan du være sikker på at få et kvalitetsprodukt. Vores erfarne teknikere har gennemgået og vurderet hver vogn, og vi sørger for, at de er i god stand og fungerer som de skal. På den måde kan du nyde din campingoplevelse uden bekymringer og med fuld tillid til din vogn.

Vores dedikerede og vidende personale er altid klar til at hjælpe dig med at finde den brugte campingvogn, der passer til dine behov og budget. Vi er stolte af at tilbyde professionel rådgivning og deler gerne vores ekspertise for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.

Lån til campingvogn: Gør din drøm til virkelighed

Drømmer du om en ny campingvogn, et fortelt eller ekstraudstyr til din nuværende vogn? Hos LE Camping gør vi det nemt for dig at realisere dine drømme.

Vi tilbyder finansiering i samarbejde med CampingFinans (Nordea Finans), så du kan få råd til den campingvogn, du altid har ønsket dig.

Med vores finansiering kan du låne til:

  • En ny eller brugt campingvogn
  • Ekstra udstyr til din campingvogn
  • Et Isabella Villa-fortelt

Du kan vælge mellem finansiering med eller uden udbetaling:

  • Uden udbetaling: Du kan låne op til kr. 100.000 til køb af en campingvogn, Isabella Villa eller ekstraudstyr.
  • Med udbetaling: Har du 20 % til udbetalingen, dog minimum kr. 10.000 (enten kontant eller som friværdi i din nuværende campingvogn), er der i princippet ingen grænse for, hvad du kan låne.

På alle vores lagerførte campingvogne – både i butikken og på vores hjemmeside – finder du forslag til finansiering med både variabel og fast rente.

Vores salgsteam er altid klar til at hjælpe dig med at beregne og ansøge om et lån til campingvogn, der passer perfekt til dine behov og økonomi.

Besøg vores caravancenter i Nordjylland

Hvis du ønsker mere information om finansieringsmuligheder, samarbejdet med DK Kapital, eller ønsker at udforske vores spændende udvalg af brugte campingvogne og fortelte til campingvogne, er du mere end velkommen til at besøge LE Camping i Nordjylland.

Vores mål er at hjælpe dig med at skabe uforglemmelige oplevelser i naturen med den rette campingvogn, der passer til din livsstil og eventyrlyst. Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele vores kærlighed til campinglivet.

Relaterede artikler

Seneste nyheder