søndag, januar 29, 2023

FCK bekræfter kæmpesalg

Superligaklubben FC København er enig med Premier League-klubben Leicester om et salg af Victor Kristiansen. Det skriver FCK på sin hjemmeside. FC København forventer, at salget af den 20-årige venstre back vil have en positiv virkning på regnskabet på cirka 100 millioner kroner før skat. Aftalen indeholder ifølge FCK betingelser, som klubben forventer vil blive opfyldt. Derfor bør det efter alt at dømme være et spørgsmål om tid, før handlen er endeligt gennemført. Kristiansen har en fast del af FCK’s førstehold siden sommeren 2021. Han har været fast mand på venstre backen hos den forsvarende danske mester i både indeværende og sidste sæson. Den 20-årige back tiltrak sig opmærksomhed i efterårets Champions League-gruppespil, hvor FCK blandt andet spillede 0-0 på hjemmebane mod Manchester City. Kristiansen er et produkt fra Superligaklubbens eget akademi.

Venstrebacken Victor Kristiansen er solgt til Premier League-klubben Leicester City, oplyser FC København.

Superligaklubben FC København er enig med Premier League-klubben Leicester om et salg af Victor Kristiansen. Det skriver FCK på sin hjemmeside.

FC København forventer, at salget af den 20-årige venstre back vil have en positiv virkning på regnskabet på cirka 100 millioner kroner før skat.

Aftalen indeholder ifølge FCK betingelser, som klubben forventer vil blive opfyldt. Derfor bør det efter alt at dømme være et spørgsmål om tid, før handlen er endeligt gennemført.

Kristiansen har en fast del af FCK’s førstehold siden sommeren 2021. Han har været fast mand på venstre backen hos den forsvarende danske mester i både indeværende og sidste sæson.

Den 20-årige back tiltrak sig opmærksomhed i efterårets Champions League-gruppespil, hvor FCK blandt andet spillede 0-0 på hjemmebane mod Manchester City.

Kristiansen er et produkt fra Superligaklubbens eget akademi.

 FCK bekræfter kæmpesalg TV 2 – Sport Read More 

 https://sport.tv2.dk/

​  

Relaterede artikler

Seneste nyheder