torsdag, maj 23, 2024

Familiedrevet stenhuggeri og begravelsesforretning

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er en familiedrevet virksomhed, der har eksisteret i Thy gennem fire generationer siden 1938. Virksomheden ejes i dag af Jannick, Susanne og Niels Ole Wensien og er stolte af at være lokalbedemænd og stenhuggere i hele Thy-området.

Som din lokale bedemand i Thy står Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning klar til at hjælpe dig med alt vedrørende begravelse eller bisættelse. De forstår de beslutninger, der skal træffes i forbindelse med et dødsfald, og deres vigtigste opgave som bedemænd er at hjælpe med at opfylde dine og/eller afdødes personlige ønsker på en værdig og respektfuld måde.

Virksomheden lægger stor vægt på at lytte til dine ønsker og behov for begravelsen eller bisættelsen. Ud fra dette grundlag giver de personlig og professionel rådgivning og assistance. Tryghed og sikkerhed er altafgørende, og derfor er deres stærke vestjyske værdier som loyalitet, troværdighed og empati dybt forankret i deres tilgang til at hjælpe og rådgive dig i denne svære tid.

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er også tilgængelige, hvis du ønsker at planlægge og nedfælde detaljerne omkring din egen begravelse eller bisættelse på forhånd. De tilbyder oplysninger om “Min sidste vilje” både i digital og papirform.

Bedemænd gennem fire generationer

Som erfarne og certificerede bedemænd gennem fire generationer har Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning opbygget en bred erfaring og kendskab til lokalområdet i Thy. De er klar over, at der er mange praktiske beslutninger, der skal træffes ved et dødsfald, og som bedemænd er de der for at hjælpe dig og de pårørende gennem denne svære tid.

De kan hjælpe med opgaver som dødsanmeldelse, dødsannonce, valg af kiste, koordinering med kirkegården og præsten, valg af blomster og eventuelt mindesamvær samt selvfølgelig gravstenen uanset om den skal være ny eller der er tale om en tilføjelse i eksisterende sten.

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning holder sig konstant opdateret inden for begravelsesfaget via efteruddannelser og kurser igennem deres brancheforening Danske Bedemænd, ligesom deres forretning er ISO9001-certificeret. Dette er din garanti for en personlig, empatisk og troværdig bedemand samt en virksomhed, hvor gennemsigtighed, professionalisme og lokalforankring er vigtige værdier.

Hvis du har brug for en bedemand i Bedsted, Snedsted, Thisted eller en anden by i Thy, er Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning klar til at hjælpe. Du kan trygt ringe til dem på telefonnummeret 97 94 50 75, og de er tilgængelige døgnet rundt. De er selvfølgelig også villige til at besøge dig derhjemme for at planlægge og rådgive omkring alt det praktiske, der naturligt opstår ved et dødsfald.

Professionelt stenhuggeri i Thy

Wensien Stenhuggeri er også dit lokale stenhuggeri i Thy. De tilbyder professionel lokal rådgivning og vejledning og har stor viden om kirkegårdene i Thy samt de forskellige muligheder. De har samtidig den største udstilling i Thy, hvor du frit kan vælge mellem over 300 sten. Deres udendørs udstilling i Bedsted Thy giver dig mulighed for at vælge den perfekte gravsten.

Det er vigtigt for Wensien Stenhuggeri, at hele processen opleves som tryg og sikker. Derfor sørger de altid for at give god og professionel rådgivning og sikrer, at det rette resultat opnås i samråd med dig og dine ønsker.

De lytter altid til dine ønsker om, hvordan stenen skal se ud. Uanset om du foretrækker et naturligt udseende, en blank og firkantet sten eller har specifikke ønsker til tekst og dekoration, vil de guide dig igennem valget. De tilbyder også personlige dekorationer, der kan gøre gravstenen unik og personlig. Hvis du har en særlig sten, der har betydning for afdøde eller familien, er du velkommen til at medbringe den til stenhuggeriet. De vil bearbejde stenen med skrift og eventuel dekoration præcis efter dine ønsker.

Med deres eget stenhuggeri i Thy siden 1938 og gennem fire generationer kan Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning hjælpe dig med at finde den rette gravsten og sikre, at den får en personlig tekst og dekoration.

Hvis du ønsker at få yderligere oplysninger eller har brug for hjælp, kan du kontakte Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning ved at ringe på telefonnummer 97 94 50 75 eller sende en e-mail til info@wensien.dk. De står klar til at tage en uforpligtende samtale om, hvordan de kan hjælpe dig i denne svære tid.

Relaterede artikler

Seneste nyheder