torsdag, maj 23, 2024

Få en Variant trailer på krogen

En Variant trailer er løsningen, hvis du tit har brug for at få flyttet større ting, end du kan have i din bils bagagerum. Her har Variant et stort og righoldigt modelprogram at byde på, og er kendt for sit flotte, danske design og sin solide og holdbare konstruktion. Det sikrer dig en trailer, som både passer til dine transportbehov, og som du kan have glæde af i mange år.

Har du jævnligt brug for at køre haveaffald og storskrald på genbrugspladsen? Eller har du en motorsportshobby, som du ikke kan køre med på landevejen? Eller er du håndværker, og har jævnligt brug for at transportere maskiner og materialer?

Så skal du købe dig en trailer. Det kræver naturligvis en god, gammeldags jydekrog på bilen. Men det har de fleste bilister allerede her i Nordjylland. Og på trods af tilnavnet, sidder der i dag næsten lige så ofte en krog på en sjællandsk og fynsk bil, som der sidder på en jysk. Tag den!

Variant traileren – danske trailere til danske behov

En af de trailermærker, som flere og flere får øjnene op for, er den danske Variant trailer. Det skyldes ikke alene dens solide konstruktion og det praktiske design.

Først og fremmest skyldes det, at Variant har et stort udvalg af trailere i mange forskellige størrelser og til mange forskellige formål.

Den almindelige parcelhustrailer

Variants trailerudvalg starter med den typiske ”parcelhustrailer”. Den er lille, kompakt og rummelig, og kan trækkes af selv mindre personbiler. Den er perfekt til alt lige fra transport af haveaffald over teenagerens møbler, når han eller hun flytter hjemmefra, og til en tur over grænsen for at proviantere.

”Dem sælger vi rigtig mange af her i Nordjylland”, fortæller de hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter på Eventyrvej i Brønderslev. De er den største Variant trailer forhandler i området, og har altid et stort udvalg af de forskellige trailermodeller på lager.

To-akslede Variant trailere

”Der er også mange private, som køber den lidt større to-akslede ladtrailer. Den er lidt kraftigere og kan laste mere. Det gør traileren mere anvendelig”, forklarer de hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter.

”To-akslede trailere er også populære blandt mange håndværkere. De har tit brug for at køre materialer og maskiner ud til kunderne. Her har Variant flere muligheder lige fra deciderede maskintrailere og til deres særlige universaltrailer med stor bagklap. Den kan både bruges til store mængder materialer, og til at køre maskiner på”, uddyber de hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter.

Der findes en Variant trailer til alle behov

Så har du brug for en ny trailer, og bor i det nordjyske, er det en god ide at lægge vejen forbi Brønderslev Caravan- og Trailercenter (Gå til hjemmeside). De har en Variant trailer til alle behov – også dit!

Relaterede artikler

Seneste nyheder